FIFA'dan Türk kulübüne küme düşme cezası

Gaziantepspor'un kulüp başkanı Hasan Şahin, amatör kümeye düştüklerini açıkladı.

FIFA'dan Türk kulübüne küme düşme cezası
FIFA'dan Türk kulübüne küme düşme cezası
GİRİŞ 28.12.2018 22:33 GÜNCELLEME 28.12.2018 22:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TFF 2. Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı Hasan Şahin, kendilerine çok sayıda puan silme ve küme düşme cezası verildiğini belirterek, "Bu sezon aldığımız puan silme cezaları nedeniyle zaten küme düşeceğiz. Yeni sezonda da küme düşme cezası olacak. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz." dedi.

 

 

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün ayakta kalabilmesi için verdikleri ciddi çabaya rağmen sorunların üstesinden gelemediklerini dile getirdi.

Geçtiğimiz günlerde FIFA Disiplin Kurulunun kendilerine 6 puan silme ve transfer yasağı uyguladığını hatırlatan Şahin, "Şimdi yeni cezalar geldi. Kulübümüze bugün çok sayıda puan silme cezasının yanı sıra küme düşürülme cezası verildi. Yenilerinin gelip gelmeyeceğini de kestiremiyoruz. Bu sezon aldığımız puan silme cezaları nedeniyle zaten küme düşeceğiz. Yeni sezonda da küme düşme cezası olacak. Başka cezalar gelmezse yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edeceğiz." diye konuştu.

 

 

Kulübün bulunduğu çıkmazdan kurtarılabilmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini anlatan Şahin, kentin bu çabaya zaman kaybetmeden destek olması gerektiğini kaydetti.

YORUMLAR 5
  • Anadoluçocuğu 58 5 yıl önce Şikayet Et
    Kızıl soyisimli Başkan vardı koskoca gaziantep takımını yedi bitirdiler sadece antep i değil kulüpleri borca sokan bataklığa sürükleyen eski olsun yeni olsun Hepsine soruşturma açılması lazım borçlarıda kulübe değil borçlandırana yükleyeceksin bak sen ozaman düzene
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    dev derken sanki süper ligde şampiyonlun yaşamış bir takımmı gaziantepspor, sıradan bir takımdı
    Cevapla
  • Kayı 5 yıl önce Şikayet Et
    koca kulübü bu hale getirenler utansın
    Cevapla
  • Serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol boş iştir.Futbola vereceğiniz parayla ihtiyacı olan antep halkına veya sığınmacılara yardım edin.
    Cevapla
  • tarkan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu cümleni FB BJK GS ye söyle onu destekleyen büyüklerimize söyle
    Cevapla