Sürpriz buluşmayı anlattı! 'Erdoğan ile...'

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Arjantin'deki G20 Liderler Zirvesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump ile yaptığı görüşme ile ilgili konuştu.

Sürpriz buluşmayı anlattı! 'Erdoğan ile...'
Sürpriz buluşmayı anlattı! 'Erdoğan ile...'
GİRİŞ 07.12.2018 19:13 GÜNCELLEME 07.12.2018 19:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Erdoğan ile futbol üzerine bir sohbet gerçekleştirdiklerini söyleyen FIFA Başkanı, "Ben futbol için oradaydım ve Erdoğan ile birlikte futbol konuştuk. Bir lider ile bir araya geldiğimde, futbolda yeni gelişmeler gerçekleştirmeye çalışırım. Mesela İran'da 40 yıl sonra kadınların statlara girmesini diyalogla gerçekleştirebildik. Suudi Arabistan'da da geçen sene bunu başardık. Nasıl oldu bu? Herhalde Prens Selman ile bu konuda konuştuğum için olmuştur" dedi.

"EURO 2024 İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR"

Erdoğan'ın kendisine EURO 2024 ile ilgili üzüntüsünü aktardığını kaydeden Infantino, "Erdoğan EURO 2024'ü alamadıkları için biraz hayal kırıklığı yaşıyordu. Kısa süre içinde Türkiye'ye bir ziyarette bulunacağımı söyledim kendisine" diye konuştu.

"HERKESLE GÖRÜŞMEYE ÇALIŞIYORUM"

Herkesle görüşmeye açık olduğunu da vurgulayan yönetici, "Herkesle saygı çerçevesinde görüşmeye çalışıyorum. Birçok farklı kültür ve fikir var. Dünyanın tartıştığı birçok liderle bir araya geliyorum ama konuşmaz ve tartışmazsanız, hiçbir şey değişmez" mesajını yolladı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    fifa denen kuruluş nedense müslümanları yoldan çıkarmaya çalışıyor... aynı şeytanın yaptığı gibi! size ne iran ve arabistanlı bacılarımızdan? stada gitmeye gerek yok evde televizyondan baksa zinhar fuhuş yapmış gibi sayılır... hocalara düşen sözü bize söyletmeyin sizde! anlayın artık ahır zamanda olduğumuzu... dolaysıylada en çok bayanlarımızın gireceği yer staddan sonra cehennem olacağını unutmasınlar
    Cevapla
  • TsLi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim kupanın nasıl üzerine yattığınızı mı konuştunuz :)
    Cevapla
  • fenerli 5 yıl önce Şikayet Et
    müzede gelip tabiki ziyaret edebilirsiniz çalma yok çalışın belki sizinde olsun diyemeyeceğim beter olun
    Cevapla
  • Ebu zer 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın tartıştığı birçok liderle bir araya geliyorum ama konuşmaz ve tartışmazsanız, hiçbir şey değişmez" Bu adi demek istiyor ki;Bana para yedirin turnuvayi size vereyim.Yani rusvet istiyor.Lan kelp,Reis rusvet vermez.
    Cevapla