Suudi Arabistan'daki kritik maç Cüneyt Çakır'ın!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun ismen daveti, Merkez Hakem Kurulu onayı ile Al Ittihad ile Al Wehda takımları arasında oynanacak Suudi Arabistan Pro Ligi müsabakasını yönetecek.

Suudi Arabistan'daki kritik maç Cüneyt Çakır'ın!
Suudi Arabistan'daki kritik maç Cüneyt Çakır'ın!
GİRİŞ 25.09.2018 13:58 GÜNCELLEME 25.09.2018 13:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun ismen daveti, Merkez Hakem Kurulu onayı ile Al Ittihad ile Al Wehda takımları arasında oynanacak Suudi Arabistan Pro Ligi müsabakasını yönetecek.

Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde 26 Eylül 2018 Çarşamba günü oynanacak ve TSİ 18:55'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Aytekin 5 yıl önce Şikayet Et
    Cüneyt Çakır ve ekibi (Tarık Ongun) Arabistan'a gitmeden önce son yönettiği Kayseri_Konyaspor maçını oturuup beraber izlesinler.Skubiç'in nerdeyse 1m geriden gelip attığı golü VAR!'a rağmen nasıl iptal ettiklerini düşünsünler.Pabuçumun hakemleri!
    Cevapla
  • HaRdGaMe 5 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada saygi duymayan yok su adama. Bir Türklere begendiremedi gitti. Pardon Bizim insanimiz zaten dogusdan hakemdi demi, unuttum...!
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    gitmişken umre yapın...
    Cevapla