Cristian Baroni geri döndü! Büyük sürpriz...

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, sürpriz bir transferin altına imza attı.

Cristian Baroni geri döndü! Büyük sürpriz...
Cristian Baroni geri döndü! Büyük sürpriz...
GİRİŞ 09.09.2018 11:45 GÜNCELLEME 09.09.2018 14:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cristian Baroni'den sürpriz transfer! 2009-2014 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, sürpriz bir imza ile kariyerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde sürdürecek.

KKTC takımlarından Merit Alsancak Yeşilovaspor, Brezilyalı yıldızı 1 yıllığına kadrosuna kattı. Merit Alsancak Yeşilovaspor Başkanı Redif Nurel, KKTC futbolunu tanınmış yıldızları getirerek duyurmaya amacında bulunan Nural'ın son transferi Cristian Barori oldu.

2009 yılında transfer olduğu Fenerbahçe'de aralıksız 5 sezon forma giyen 35 yaşındaki Baroni, daha sonra ülkesine dönerek sırasıyla Corinthians, Gremio ve Sao Caetano formaları giydi. Baroni'nin son durağı ise KKTC takımlarından Merit Alsancak Yeşilova Spor oldu.

YORUMLAR 3
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Armaya bakın armaya , gözünüz arma görsün. Bursaspor armasına bu şekil eklemelerde bulunmalı , kaplan yerine timsah
    Cevapla
  • adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    futbol belli bir yastan sonra sacma geliyor milyon dolar alan adamlar sahada egleniyor bizde onlara hayran oluyoruz bence sanatcilar ve futbolcular degerinin cok üzerinde kazaniyorlar tabiki buda kulüpleri batiriyor borcu olmayan klüp yok dünyada
    Cevapla
  • Yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşınız kaç bilmiyorum ama bende 30a giricem 3 ay sonra . Sanırım bende artık bu durumu yaşıyorum . Futbol eskisi kadar sempatik gelmiyor bana. Uganda liginden bile olsa maç izleyen biri olarak söylüyorum bunu. Belkide endüstriyel futbol bize bu zevki yaşatmıyor . Henryler Ronaldinholar Petitler Hagiler Del Pierolar Batistulardan sonra bayağı geliyor oynanan oyunlar...
    Cevapla