Çöken binanın sahibi: Arda Turan'ı uyardık!

Beyoğlu Sütlüce'de toprak kayması nedeniyle çöken 4 katlı binanın sahibi açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 24.07.2018 13:21 GÜNCELLEME 24.07.2018 15:41
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Binanın sahibi Emin Ertürk, "Mal önemli değil, herkesin tahliye edilmesine mutluyuz." dedi.

"ARDA TURAN OTEL YAPTIRIYORDU"

 

İnşaat esnasında uyarılarda bulunduğunu da belirten Ertürk, "Arda Turan burada kardeşi adına bir otel inşaatına başladı. İstişare ettik uyardık söyledik, fotoğraflar gösterdik. Belirgin bir şekilde açılmalar oldu. Ben onları da uyardım." ifadelerini kullandı.

"RUHSATI, İSKANI OLMAYAN BİR BİNA"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, "3 binada tehlike yaşıyoruz. 1994'te yapılmış, ruhsatı, iskanı olmayan bir bina, yoğun yağmurlardan dolayı istinat duvarının yıkılmasından sonra büyük bir tehlike yaşıyor." dedi.

ARDA TURAN: RUHSATIM VAR

Arda Turan ise konuya ilişkin sorulara, "Benim bütün ruhsatım ve izinlerim var. Yaşanan olayın benimle bir ilgisi yok" yanıtı verdi.

YORUMLAR 39
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Artık istifa eder mi? Sanmıyorum etmez,,, bina kaçakmış ondan yıkılmış ! İskanıda yokmuş ! Orada binlerce kaçak bina var niye yıkılmıyorlar? Çünkü dipleri oyulmuyor , otelcilere rant olsun diye ,,,,,
    Cevapla
  • Halid bin Velid 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede şehirler rezalet durumda. Kentsel dönüşüm diye lanse edilen şey ise tam biz saçmalık. Düzensiz, ses yaşıtımsız, cephe birliği, kat birliği olmayan saçma sapan binalar doldurdu şenirleri. Çoğu şehire tepeden bakın mazallah savaştan çıkmış sanırsınız. İstanbul zaten içler acısı durumda. Biz altı yapmadan gösteriş için üste beton, böcek, çiçek ve rant yapmayı çok seviyoruz.
    Cevapla
  • Çağ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hep yarım iş, her yerde ...
    Cevapla
  • Canım Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    Emin kardeşim. Sizi yanlış adrese yönlendirmişler. Bu konuda başvuru ve uyarı, ilgili belediyeye yapılır. İnşaat sahibine değil. Kaldı ki Arda da inşaatı bir inşaat şirketine vermiştir. Senin iyi niyetine inanmıyorum bu açıklamadan sonra.
    Cevapla
  • le de rici 5 yıl önce Şikayet Et
    videoyu seyrederken farkettim. sonra yorumlarda da gördüm ki bir kaç kişi daha farketmiş. çökme nedeni ne olursa olsun. bina ruhsatlıdır ruhsatsızdır. izinlidir izinsizdir. o başka. ama binada temel yok temel. bu kesinlikle bina sahibinin affedilmez bir suçu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle