AK Parti'den flaş Mesut Özil açıklaması!

Ak Parti Basın Sözcüsü Mahir Ünal, Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararı hakkında konuştu.

AK Parti'den flaş Mesut Özil açıklaması!
AK Parti'den flaş Mesut Özil açıklaması!
GİRİŞ 23.07.2018 17:35 GÜNCELLEME 23.07.2018 17:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararı hakkında Ak Parti Basın Sözcüsü Mahir Ünal'dan açıklama geldi. Mahir Ünal, Mesut Özil'in kararının son derece yerinde ve doğru olduğunu, bu konuda kendisini desteklediklerini söyledi. 

"MESUT'UN TEPKİSİ YERİNDE VE HAKLI BİR TEPKİ"

Mesut Özil'in tepkisi son derece yerinde ve haklı bir tepki. Almanya bir taraftan entegrasyonu konuşurken, bu tür uygulamalarla ve Mesut'un açıklamaları sonrasında gelen yaklaşımlar bize göstermektedir ki, entegrasyon görüntüsünün altında asimilasyon yatıyor.

"KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

Bu hiçbir şekilde kabul edilebilir değil. Biz Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak, insanı dilinden, dininden, inancından, ırkından dolayı hiçbir şekilde ayrımcılığa tabi tutulmasını, ötekileştirilmemesini hep söyledim. Küresel ölçekte de bunun savuncusu olmaya devam edeceğiz. 

YORUMLAR 3
  • Tanerr 5 yıl önce Şikayet Et
    Germanler Mesut Özile nankörlük ve ayrımcılık ettiler, gürbetçilerimiz 60 yılı aşkın zamandır avrupada olmalarına rağmen hala 2ci 3cü sınıf vatandaş muamelesi görüyorlar, okulda , hastanede, postanede, iş ve konut bulmakta, okulda kısacası hayatın her alanında ayrımcılığa maruz kalıyorlar, hatta bu dazlaklar daha ileri gidip solingende olduğu gibi insalarımızı diri diri yakabiliyorlar, dönerci cinayetlerinde olduğu gibi canavarca hareket edebiliyorlar, Reis vatansever gürbetçilerin anavatana dönme zamanı gelmiştir, bir proje geliştirin geri dönüşü sağlayın, Mesut Özil gibi dünya çapında tanınmış birine bu muameleyi yapabiliyorlarsa hasana, aliye, ayşe , fatmaya neler yapmazlar
    Cevapla
  • karakeçili 5 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru yazmışsın Allah razı olsun
    Cevapla
  • Tanerr 5 yıl önce Şikayet Et
    Germanlar Mesut Özil e nankörlük ve ayrımcık yaptılar, gürbetçiler 60 yılı aşkın bir zamandır avrupada olmalarına rağmen hala 2ci 3cü sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor, hastanede, postanede, okulda , iş bulmakta , konut bulmakta hayatın her alanında ayrımcılık yapılıyor, Reis bir proje geliştirin vatansever gürbetçilerin anavatana dönmesini sağlayın.
    Cevapla