Hakan Ünsal: Mesut, Hagi etkisi yapar

Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı ve eski milli futbolcu Hakan Ünsal, Mesut Özil'le ilgili konuştu.

GİRİŞ 23.07.2018 16:01 GÜNCELLEME 23.07.2018 16:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünsal, Mesut'un dik duruşunu tebrik ederek, "Artık Almanya'daki Türk futbolcular da bu doğrultuda kararlar verecektir" dedi. 

Mesut Özil'in ırkçı saldırılar ve saygısız tavırlar nedeniyle Almanya Mili Takımı'nı bırakmasının yankıları sürerken Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı ve eski milli futbolcu Hakan Ünsal, bu durumun diğer futbolcuları da etkileyeceğini söyledi. Almanya'da yaşayan Türk futbolcular, Mesut Özil'in Almanya Milli Takımı'nı bırakmasından dolayı etkileneceğini belirterek, "Mesut gibi yıldız ve sembol olmuş bir futbolcunun bu kararı alması, kuşkusuz Türk futbolcuların iki ülke arasında karar vermesini etkileyecektir. Açık ara Almanya'nın yetiştirdiği en yetenekli Türk futbolcu. Mesut'a yapılan bu hareketler diğer futbolculara da yapılacaktır. Ancak Mesut çok dik durdu ve kendisini tebrik etmek gerekiyor. Aynı durum İlkay Gündoğan için de geçerli. İlkay da tepkilere göre böyle bir karar verebilir" diye konuştu. 

"Mesut, Hagi etkisi yapar" 

Mesut Özil'in FIFA kurallarına göre Türk Milli Takımı'nın forma giyme şansı olması halinde bunun mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini de ifade eden Hakan Ünsal, "Böyle bir durum olması halinde müthiş bir iş olur. Yeni jenerasyon bir Milli Takım var ve onların önünde Mesut gibi bir ismi koyduğunuzda etkisi de çok iyi olur. Bizim oynadığımız dönemde iyi bir jenerasyonumuz vardı ve Hagi gibi de çok önemli, her an maçı değiştirebilecek bir oyuncu kadrodaydı. Mesut da Mili Takım'a kazandırılması halinde, Hagi etkisi yapar" açıklamasını yaptı. 

 

 

YORUMLAR 8
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ama mesutu kazanalım o ayrı öyle bir yetenek kolay çıkmaz onu bırakamayız olmaz
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben karşıyım.karsi olma sebebim Müdürü sevmemek değil.Mesutu çok severim aynı zamanda hemsehrimdir. Fakat adam Almanya'da yetişmiş.biz kendimiz yetiştirmek yerine hazıra konma yani beleş peşindeyiz.Mesutu milli takıma getirmek yerine "biz neden yetiştiremiyor uz beynimiz eksik nerede yanlış yapıyoruz" diye düşünülmesi gerekmez mi.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın iyi bir sistem temelinde ülkenin her şehrinde futbol okulları açılsın bu okulların lise ve üniversite denkliği kabul edilsinyabancı dilde dahil ağırlıklı olarak fundemental eğitimleri bilimsel olarak çocuklara verilir ve bu çocuklardan üst düzey yetenekler çıkacak kalanları da hoca olarak spor eğitmeni olarak jayatına devam eder maaşlı olarak. böylece gelecek korkusu olmadan futbol oynarlar. .
    Cevapla
  • ottoman 5 yıl önce Şikayet Et
    hagi konusunda yuzde yuz haklı. fatih terimin italyadan teklif almasinda en buyuk pay haginindir.
    Cevapla
  • Tanerr 5 yıl önce Şikayet Et
    Germanler Mesut Özile nankörlük ve ayrımcılık ettiler, gürbetçilerimiz 60 yılı aşkın zamandır avrupada olmalarına rağmen hala 2ci 3cü sınıf vatandaş muamelesi görüyorlar, okulda , hastanede, postanede, iş ve konut bulmakta, okulda kısacası hayatın her alanında ayrımcılığa maruz kalıyorlar, hatta bu dazlaklar daha ileri gidip solingende olduğu gibi insalarımızı diri diri yakabiliyorlar, dönerci cinayetlerinde olduğu gibi canavarca hareket edebiliyorlar, Reis vatansever gürbetçilerin anavatana dönme zamanı gelmiştir, bir proje geliştirin geri dönüşü sağlayın, Mesut Özil gibi dünya çapında tanınmış birine bu muameleyi yapabiliyorlarsa hasana, aliye, ayşe , fatmaya neler yapmazlar
    Cevapla
  • Kerem 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesut adam çıktı sıra ilkayda
    Cevapla
  • mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    yapsa çoktan yapardı ilkay. o kalır orda
    Cevapla
  • Balıkesir 10 5 yıl önce Şikayet Et
    ILKAY PASİF; ÇÜNKÜ ONLARDAN ÖZÜR DİLEDİ. YAPTIĞININ ARKADINDA DURAMADI. CILIZ BİR TUTUM SERGİLEDİi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle