Brezilya çeyrek finalde!

Dünya Kupası son 16 turu eşleşmesinde Brezilya, Meksika'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Brezilya çeyrek finalde!
Brezilya çeyrek finalde!
GİRİŞ 02.07.2018 18:55 GÜNCELLEME 02.07.2018 18:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası son 16 turunda Brezilya ile Meksika, Samara'da karşı karşıya geldi. Turnuvanın favorileri arasında yer alan Brezilya, Meksika'yı 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Karşılaşmaya Meksika iyi başlarken, ilk yarım saatin ardından Brezilya oyun üstünlüğünü eline aldı. İlk yarıda gol sesi çıkmazken iki takım etkili pozisyonlara girdi.

İKİNCİ YARIDA NEYMAR ŞOVU

Brezilya, aradığı golü ise 51. dakikada buldu. Sol kanattan çalımlarla ceza sahası içine giren Willian'ın içeriye çevirdiği topu Neymar boş kaleye ağlara gönderdi ve takımını öne geçiren golü attı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Meksika, eşitlik sayısını yakalamaya çalışırken savunmasında boşluklar verdi.

FIRMINO RAHATLATTI

Meksika'nın savunmasındaki boşluklarını iyi değerlendiren Brezilya, 88. dakikada Roberto Firmino'nun golüyle rahatladı. Kontra atakta etkili gelen Brezilya'da Neymar'ın şık vuruşunu Ochoa kurtardı ancak Roberto Firmino boş kaleye golü atarak skoru 2-0 yaptı. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Brezilya, Meksika'yı 2-0 geçerek çeyrek finale çıktı.

MEKSİKA ÜST ÜSTE 7. KEZ

Meksika ise üst üste 7. Dünya Kupası'nda son 16 turunda elendi ve ilginç bir istatistiğe imza attı.

Turnuvada 7 gol atan ve sadece 1 gol yiyen Brezilya, çeyrek finalde Belçika / Japonya eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.

YORUMLAR 8
  • yaman 5 yıl önce Şikayet Et
    sen ne diyorsun Ayşe?:)
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Willian ve Neymar çok iyi oynadılar , hak eden tur atladı.Brezilya-Hırvatistan final oynar bence
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlar ligi gibi düşün mesela; a grubunu birinci sırada bitiren takım b grubunu ikinci bitiren takımla çapraz eşleşirya onun gibi , yazarak ancak böyle anlatabilirim :)
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı sabahlar :)) Öyle olmuyor işte :) kurallar gereği Fransa ve Brezilyanın yolu finalden önce çakışıyor çapraz eşleşme nedeniyle.Yani yari final Fransa Brezilya olur büyük ihtimal , bundan dolayı ben Brezilya Hırvatistan finali olur dedim :)
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe sence kimler final oynar? tahminini alıyım :))
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Orhan Şahin Fransanın çok iyi kadrosu var fakat iyi takım olamıyorlar ve Fransa finalden önce Brezilya ile eşleşiyor bence yenemezler , tabi futbol bu bekleyip görelim
    Cevapla
  • Beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet dedim bilee :))
    Cevapla
  • Orhan Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Fransa-Hırvatistan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle