Tarihi hezimetten sonra Löw'den ilk açıklama!

Dünya Kupası'na grup aşamasında veda eden Almanya'da teknik direktör Joachim Löw, 2-0 yenildikleri Güney Kore karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Tarihi hezimetten sonra Löw'den ilk açıklama!
Tarihi hezimetten sonra Löw'den ilk açıklama!
GİRİŞ 27.06.2018 21:07 GÜNCELLEME 27.06.2018 21:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Güney Kore'ye 2-0 mağlup olan ve Dünya Kupası'na grup aşamasında veda eden Almanya'da teknik direktör Joachim Löw, "Şok oldum çünkü başaramadık, Kore'yi yenemedik. Maç öncesi oyuncularım baskı altındaydı ama bunu beklemiyordum. Şimdi ne yapacağım? Bunu söylemek için henüz erken. Elendiğimiz için inanılmaz üzgünüm." sözlerini kullandı.

Almanya Milli Takımı'nın geleceği hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Bu sonuç Alman futbolu için kara bir dönemin başlangıcı mı? Hayır, sanmıyorum. Çok yetenekli, genç oyuncularımız var. Böyle şeyler daha önce başka ülkelerin başına da geldi. Doğru çıkarımlar yapıp, yolumuza doğru devam etmeliyiz." dedi.

 

 

YORUMLAR 18
  • Talha 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanya dünyanın en disiplinli futbolunu oynayan ülke. Elendi diye Almanya batacak degil her dünya kupasında favori olmaya devam edecekler. Çünkü calısıyorlar . Bizimkiler gibi sırf para icin oynamıyorlar.
    Cevapla
  • Taner 5 yıl önce Şikayet Et
    Alma (nya) gürbetçinin ahını çıkar aheste aheste.
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    ilkayla mesutla boyle oynamasaydiniz iyi olmus
    Cevapla
  • Muşli Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haz ve zevki yaşatan Kore'ye teşekkür ederim Türkiye kupayı kazansa bu kadar sevinirdim oh olsun iyi oldu müstehak size
    Cevapla
  • Bafiro 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu herifin mimikleri beni sinir ediyor, öyle sevindim kii!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle