Belhanda Fas'ı karıştırdı! Hocasından açıklama

Ukrayna maçındaki performansıyla eleştirilen Younes Belhanda için hocası Fas halkına çağrıda bulundu, Dünya Kupası öncesi oyuncuya yüklenilmemesi çağrısı yaptı.

Belhanda Fas'ı karıştırdı! Hocasından açıklama
Belhanda Fas'ı karıştırdı! Hocasından açıklama
GİRİŞ 06.06.2018 11:57 GÜNCELLEME 06.06.2018 11:59

Galatasaray’daki performansı eleştirilen Younis Belhanda, milli takımda da benzer tepkilerin hedefi oldu. Rusya’daki Dünya Kupası’na katılacak olan Fas Milli Takımı’nın 10 numaralı ismi, Ukrayna karşısındaki hazırlık maçındaki oyunuyla eleştiri konusu oldu. 

"Ben kendisiyle konuştum"

 

 

Ancak sonrasında Slovakya maçında fileleri havalandıran yıldız futbolcu için, Fas Milli Takımı Teknik Direktörü özel bir çağrıda bulundu. Fas halkına seslenen Herve Renard “Evet Belhanda Ukrayna karşısında iyi değildi, bir çok fırsatı kaçırdı. Ancak ben kendisiyle konuştum. Ve kendisine güvendiğimi arkasında olduğunu söyledim” dedi.

"Taraftarların yaptığı gibi kendisini kenara atıp bırakamam"

Fransız teknik direktör Renard “Bir futbolcu bir maçta iyi oynamadı diye, taraftarların yaptığı gibi kendisini bir kenara atıp bırakamam. Teknik adamlar olarak bizim görevimiz oyuncunun arkasında durmak ve hatalarını düzeltmesine yardımcı olmaktır” diye konuştu. (Milliyet)