Devlet Bahçeli: Beşiktaş kararını değiştirmelidir!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Beşiktaş'ın Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı hakkında açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli: Beşiktaş kararını değiştirmelidir!
Devlet Bahçeli: Beşiktaş kararını değiştirmelidir!
GİRİŞ 27.04.2018 13:05 GÜNCELLEME 27.04.2018 14:45
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet  Bahçeli, "Beşiktaş maçında yaşananların ardından Beşiktaş, sahaya çıkmayacağını açıkladı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Sayın Cumhurbaşkanı Fenerbahçeli. Siyaseten en güçlü Beşiktaşlı konumunda siz varsınız." sorusuna şu yanıtı verdi:

"Beşiktaş hata yapmaz. Yapmamalıdır. Türkiye’nin bu karmaşasında siyasetin, partiler arasında kutuplaşmaların olduğu böyle bir noktada siz bunu bir de kulüpler arasında bir kutuplaşmaya  çevirirseniz o taraftarların ilerde ne yapacağı belli olmaz. Bunu ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın başkanı taşıyamaz. Beşiktaş o nedenle kararını değiştirmelidir. Bunu bir Beşiktaşlı olarak söylüyorum."

YORUMLAR 93
  • Taan 5 yıl önce Şikayet Et
    He bahçeli sen dedin bjk oynayacak
    Cevapla
  • H@run 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle değiştirmemeli... federasyonun korkakca men edemediği beşiktaş kendi hocasının yaptığı provokasyonu kendisi cezalandırmalı... hatta pepeyi GS maçında oynatmamalı... zira direk kırmızı kart cezası 2 maç.. bunu herkes bilir..
    Cevapla
  • memur adam 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bu kumpası kuran organize suç örgütü nerede arkadaş 3 kişiyi içeri attınuz tüm olayları o 3 kişi mi yaptı ? Madem o 3 kişi kumpası yaptı yakalandı 23 nisanda 90 dakika boyunca ana avrat sövenler kimdi ?
    Cevapla
  • paşam123 5 yıl önce Şikayet Et
    ;Sayın Bahçeli, Siz BJK yöneticilerini değil, hocayı ikna edersen bu maç oynanır aksi halde herkesin ipi hocada malesef...
    Cevapla
  • MÜSLÜMAN TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu siyasetçiler futbol hakkında yorum yapmasın arkadaş!
    Cevapla
  • Ayşe 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorum i kaldiramiyorsan basgit hacı ne demek sanane ?
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanane? SA NA NE?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle