Yılmaz Vural'dan Quaresma ve Valbuena itirafı!

Teknik direktör Yılmaz Vural, ligde oynanan ve kupada oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi hakkında konuştu.

Yılmaz Vural'dan Quaresma ve Valbuena itirafı!
Yılmaz Vural'dan Quaresma ve Valbuena itirafı!
GİRİŞ 28.02.2018 21:10 GÜNCELLEME 28.02.2018 21:10
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Yılmaz Vural, TRT Spor'a verdiği açıklamalarda Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan hem lig hem de kupa maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı ligde Fenerbahçe'ye karşı galibiyete taşıyan Ricardo Quaresma'yı öven Yılmaz Vural, ''Beşiktaş, özellikle ikinci yarıda oynadığı oyunla haklı bir galibiyet aldı. İlk defa itiraf ediyorum. Quaresma'yı ilk kez bu kadar faydalı buldum. Şut atıyor, rakibini kovalıyor. Attığı gol, verdiği asistler. Bravo, kendisini kutluyorum.'' dedi.

''HER ŞEY KAFA KAFAYA GELDİ''

Kupadaki maçın lig maçından farklı olacağını belirten Vural, ''Geçen oynanan maçtaki Beşiktaş'ın performansı, yine Beşiktaş'ın yeneceği algısı oluşturuyor ama böyle olmayabilir. O maçta Beşiktaş yenemeseydi yarış dışı kalacaktı. Şimdi her şey kafa kafaya geldi.'' şeklinde konuştu.

''VALBUENA, HOCASINA UYMALI''

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Valbuena hakkında da konuşan teknik diretkör, ''Valbuena takım disiplinine uymadığından, kendi başına kaldığından problem yaşıyor. Pabuç pahalı, bunu kendisi de gördü. Hocasına uymazsa oynayamayacak.'' sözlerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ne
    Cevapla
  • doğrucu 6 yıl önce Şikayet Et
    ah aykut hoca ah,herşey senin kaprisin yüzünden.burda meydanı boş bulup atıp tutyorlar.Quresma kaç maç almış şu ana kadar.ismailin yerine hasan ali cezalı olmayıp oynasaydı o maç öyle bitmezdi.tabii volkanıda unutmamak lazım.volkanın ölüsü 100 kameni eder.akşama görelim bakalım.Yılmaz hoca mangalda kül bırakmaz.kovulmadığı takımmı kaldı.
    Cevapla
  • Adnan Sandıkcı 6 yıl önce Şikayet Et
    yılmaz hocam querasma ismail köybaşı saktlanıp cıkana kadar nerdeydi acaba.buldu orayı bom boş koridor yaptı.bu kadarmı gözünüz kapalı Allah aşkına.macı bir daha iyi izle cok iyi görürsün.herşey ismail sanatlanıp cıkınca başladı.ısla'yı koydu sol beke tam bir fiyasko resmen bjk li gibi oynadı.oranın adamı hiç değilki..milletle quaresma yıldız oldu deyip duruyor.onun için hersene 5 takım calıştırıyorsun hocam
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih kardeşim ben bir Galatasaraylı olarak şunu söyleyebilirim şu çıktı bu çıktı bunlar önemli değil ki Quaresma bu maçta harika bir futbol oynadı bunu İnkar mı edeceğiz şimdi attığı goller zaten göz önünde
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    senin takımındakilerin hepsini toplasan quaresma'nın kariyerinin çeyreği etmez.
    Cevapla