UEFA resmen duyurdu! Ölüm tehditleri...

Skenderbeu’ya yeni şike soruşturması açıldığını ve büyük bir ceza geleceğini UEFA resmen duyurdu. Raporu hazırlayan müfettişlerine ölüm tehditleri geldiğini açıkladı.

UEFA resmen duyurdu! Ölüm tehditleri...
UEFA resmen duyurdu! Ölüm tehditleri...
GİRİŞ 20.02.2018 13:52 GÜNCELLEME 20.02.2018 14:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Skenderbeu’da yeni şike soruşturması açıldığı ve tarihi ceza geleceğiyle ilgili UEFA’dan resmi açıklama geldi. Yapılan soruşturmada 10 yıl men ve 1 milyon euro para cezası ile ilgili rapor hazırlandığı tarafımızca duyurulmuştu. Birliğin internet sitesinden yapılan duyuruda, Arnavutluk ekibine soruşturma açıldığı açıklandı. 

‘Uzun süreli ceza gelecek’ 

 

 

Daha önce Avrupa kuplarına katılmaktan 1 seneliğine men edilen ekibe, soruşturmanın sonlanmasıyla bu kez daha ağır bir ceza geleceği belirtilirken “Skenderbeu’nun şikeye bulaşmasıyla ilgili olarak UEFA bu kez kulübe daha uzun süreli bir ceza isteyecek” denildi. 

UEFA’dan yapılan açıklamada Arnavut ekibiyle ilgili soruşturmayı yürüten UEFA müfettişlerine yönelik kimliği belirsiz tehditler olduğu bilgisi de paylaşılarak şu satırlara yer verildi: 

‘Gözdağı için ölüm tehditleri’ 

“Dosya üzerinde çalışan UEFA müfettişleri bununla ilgili olarak ölüm tehditleri almaktadır. Bu tehditler gözdağı vermek ve işlerini yapmaya engel olmak maksadıyla yapılmaktadır. Ancak bu tehditler amacına ulaşamayacaktır ve konuyla ilgili polise bilgilendirme yapılmıştır.”

Ceferin: Yüzde yüz destekle arkalarındayız  

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de konuyla ilgili bir açıklama yaparak “Görevini icra eden UEFA yetkililerinin bu tip tehditlere konu edilmesine asla izin vermeyeceğiz. Kişisel olarak benim yüzde yüz desteğim arkalarındadır ve UEFA olarak da tamamen çalışanlarımızın arkasındayız” ifadelerini kullandı.  

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 4
  • ŞANLI HİLAL 6 yıl önce Şikayet Et
    uefa, yapmadığı halde kumpas kurularak büyük kayıplar yaşayanların hakkını neden savunmuyor ?
    Cevapla
  • tarık ziyad 6 yıl önce Şikayet Et
    orada tff olsa siddin sene ceza almazlardı mecliste yasa cıkarır şikeyi ortbas ederdi yazık cok yazık arkasında milyonlarca taraftarı olan kulube ceza verecekler şike var ama sahaya yansımamış şike bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hadi yine iyisin arkanda kapı gibi devlet var
    Cevapla
  • aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    ya bırakın sıktınız artık kumpası kuran savcı ve hakimler nerede şimdi
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Kiev maçını da inceleseniz bi zahmet
    Cevapla