FETÖ'cü Hakan Şükür'e bir darbe daha!

Tuzla Postane Mahallesi’nde Hakan Şükür’ün adını taşıyan sokağın ismi, "Şehit Halil Kantarcı Sokağı" olarak değiştirildi.

FETÖ'cü Hakan Şükür'e bir darbe daha!
FETÖ'cü Hakan Şükür'e bir darbe daha!
GİRİŞ 15.12.2017 11:13 GÜNCELLEME 15.12.2017 11:13
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, şehirde bulunan bazı park, yol ve sokak isimlerinin değiştirilmesini onayladı. Bu kararın ardından FETÖ firarisi Hakan Şükür'ün adını taşıyan sokağın ismi de 'şehit Halil Kantarcı' olarak değiştirildi. 

HAKAN ŞÜKÜR SOKAĞI, ŞEHİT HALİL KANTARCI SOKAĞI OLDU

Tuzla Postane Mahallesi'nde yer alan FETÖ sanığı eski futbolcu Hakan Şükür Sokağı'nın ismi ise Şehit Halil Kantarcı Sokağı olarak değiştirildi. Ayrıca 4 ayrı 'Paralel' isimli sokağın ismi başka isimlerle değiştirilirken, FETÖ çağrışımı yaptığı belirtilen "Zaman, Samanyolu, Sızıntı, Aksiyon, Cihan, Himmet, Hizmet, Dumanlı" gibi sokak isimleri de gelen şikayetler üzerine değiştirildi. 

YORUMLAR 22
  • turkuvazi 6 yıl önce Şikayet Et
    neyi beklediniz bu zamana kadar!?
    Cevapla
  • trabzonsporlu 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen ben yazacaktım aynı yorumu sen yapmışsın kardeşim
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainler in adını tuvalet lere verin . Keyfi kirletmek isterim.
    Cevapla
  • Vénus hottentote 6 yıl önce Şikayet Et
    => ... * şehit Halil Kantarcı CADDESI * ... sokak değil Cadde olaydı daha isabetli, daha candan olurdu.. şehidimiz iluviyeti rahmetle anılır, hemide esnafın Mahalede canlanma sağlar... böylelikle geberesiye ünlü lanet olası Vatan haini = hakan şükür *lekesi sokaktan tamamen silinir, tertemiz yenilenmiş bir Cadde'ye dönüşmüş olur... Evvel-Allah ülkem ve Milletim uğruna Ay-Yildizli Bayrağima şerefim ve namusum üzere andiçerim dedi ve uğrunda şehit oldu kardeşim. ... * şehit Halil Kantarcı * ... İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisimizin duyarlılığına arz-ederiyorum. Vatan .. saygılar Türkiye
    Cevapla
  • v b 6 yıl önce Şikayet Et
    hakan şükür sana türk ekmeklerini yedğin zehir sıkkım olsun inşallah boğazında kalırsın türk devletine bir tüerk olarak sana yakışmaz her şey para pul.değil sizler para pul icin.ülkiyi satan lardansınız yazıklar olsun
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    bu vatan hainini yıllarca millete sevdirdiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle