Futboldaki krizle ilgili tehdit gibi açıklama!

2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Önder Ege, "Sorunumuz çözülmezse sezonu kapatıp tüm maçlara katılmamak gibi alternatifleri de görüştüğümüz bilinmelidir." dedi.

Futboldaki krizle ilgili tehdit gibi açıklama!
Futboldaki krizle ilgili tehdit gibi açıklama!
GİRİŞ 05.12.2017 14:38 GÜNCELLEME 05.12.2017 14:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Futbolda 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri ve Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, bu liglerdeki krize ilişkin, "Sorunumuz çözülmezse maçlara geç başlamak, bir maça çıkıp oynamadan soyunma odasına dönmek, sezonu kapatıp tüm maçlara katılmamak gibi alternatifleri de görüştüğümüz bilinmelidir." dedi.

Ege, Tarsus İdmanyurdu Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Spor Toto Teşkilatının 2. ve 3. Lig maçlarına İddia programında daha az yer vereceğini hatırlattı.

Söz konusu liglerdeki takımların gelir kaybı yaşamasının kulüpler açısından var olan sıkıntıları daha da arttıracağına dikkati çeken Ege, "Takımlarımızın Spor Toto desteği olmadan varlığını devam ettirmesi mümkün değildir." ifadesini kullandı.

Tasarruf gerekçesiyle yapılması planlanan kesintinin adil olmadığını savunan Ege, şunları kaydetti:

"Süper Lig ve 1. Lig takımlarının harcamaları arasında çerez olabilecek rakamlar 2. ve 3. Lig takımları için can suyudur. Alınan son karar doğrultusunda takımların İddia bültenine girme sayıları azaltılmıştır. Sadece bu şekliyle dahi her kulüp ortalama 400 bin lira kayba uğramaktadır. Bu da zaten zor ayakta kalmaya çalışan kulüplerimiz için deyim yerindeyse yıkım olacaktır. Sorunumuz çözülmezse maçlara geç başlamak, bir maça çıkıp oynamadan soyunma odasına dönmek, sezonu kapatıp tüm maçlara katılmamak gibi alternatifleri de görüştüğümüz bilinmelidir."

YORUMLAR 6
  • serdar 6 yıl önce Şikayet Et
    kapatın dükkanı zaten bi nane yaptığınız yok !!!!
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu elinize yüzünüze bulaştırın sonra ağlamaya başlayın. Maçlara cikmayacaklarmis çok da önemliydi demi. Herkes sizi merak ediyordu
    Cevapla
  • Atakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Milli takima o kadar boş yere para verileceğine büyük takıma kol reklamı için 50 milyon verileceğine küçük takımlara verin gençler futbol oynasın kötü alışkanlıklardan uzak durur en azından
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    yeni ligler kurulabilir TÜRK futbolu belki de sağlam temel oluşturur külüplerin hepsi batık bence yük bu takımlar millete
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok ta lazımdınız. Paraları savurun sonra Devletten para dilenin. 18 yaşında çocuğa milyon dolarları verirsiniz sonra battık.yandık.beter olun.Milletin parasını yemeyin.İdare edemiyorsanız paranız yoksa bırakın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle