Ekmek arası patlayıcı

TFF 1. Lig Play-Off Final maçından önce stadyum girişiminde polis ekipleri taraftarları arama esnasında sandviç ekmekleri içerisinde meşale ve maytap ele geçirildi.

Ekmek arası patlayıcı
Ekmek arası patlayıcı
GİRİŞ 04.06.2017 21:41 GÜNCELLEME 04.06.2017 23:15
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Eskişehirspor ile Göztepe arasında oynanacak olan TFF 1. Lig Play-Off Final maçından önce stadyum girişiminde polis ekipleri taraftarları arama esnasında sandviç ekmekleri içerisinde meşale ve maytap ele geçirildi.

Süper Lig’e çıkmak için mücadele veren Eskişehirspor ve Göztepe takımlarının taraftarları kendilerine maçtan saatler öncesinde Antalya Stadyumu önünde yerlerini aldılar. Stadyum çevresinde meşale yakan ve maytaplar patlatan taraftarlar renkli görüntülerin oluşmasını sağladı. Meşale ve maytapları stadyum içerisine sokmaya çalışan taraftarlar akla gelmeyecek taktikler denedi. Bazı taraftarlar sandviç ekmekleri arasına maytap ve meşaleleri saklayarak stadyuma girmeye çalıştı. Antalya emniyeti ve stadyumda görevli olan güvenlik güçleri bu duruma el koyarak meşale ve patlayıcılara el koydu. Bazı taraftarlar meşale ve maytapları başarılı bir şekilde içeriye sokabilirken bazıları da bu denemelerinde başarısız oldu.

YORUMLAR 12
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    kim nederse desin abi göztepe ve ankaragücü taraftarları çok sıkıntılı ligde olmaları şehirler için hiç iyi olmuyor
    Cevapla
  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi halt ettiniz. Hakemin dün akşam maçı tatil etmesi lazımdı. Ondan sonrada maç seyircisiz oynanacaktı. Olmaz olsun böyle taraftarlık
    Cevapla
  • FM.. 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunları ömür boyu futboldan men edecen , mahale maçı bile izlemesine izin vermeyeceksin.
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    biraz isot eklesen ağızlara layık
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    o sandviçi yedirselerdi o taraftara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle