Christoph Daum patlaması! 'Kandırıldık'

Bir dönem ülkemizde de futbol oynayan ve geçen sene aktif futbol hayatını sonlandıran Ciprian Marica, Daum'un görevine son verilmesi gerektiğini söyledi.

Christoph Daum patlaması! 'Kandırıldık'
Christoph Daum patlaması! 'Kandırıldık'
GİRİŞ 28.03.2017 12:54 GÜNCELLEME 28.03.2017 13:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2016 yılında Romanya Milli Takımı'nın başına getirilen Christoph Daum'u sert bir dille eleştiren Marica, verilen sözlerin tutulmadığını dile getirdi.

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'nda 5 maç sonunda 6 puanla 4. sırada yer alan Romanya'da teknik direktör Daum'u eleştiren Marica, ''Bence Daum'u bir an önce değiştirmemiz gerekiyor. Geldiği dönemde Daum'u destekliyordum ancak o günden bu yana hiçbir şeyin değiştiğini görmüyorum. İyi olacak diyerek kandırıldık. Neden devam edildiğini bilmiyorum. Romanya teknik direktörü kesinlikle Daum'dan daha fazlasına sahip olmadı. Sahada bir fikrimiz yok, ben sahada bir şey görmüyorum'' ifadelerini kullandı.

Elemelerde sadece Ermenistan'ı yenmiş olmaları nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyleyen Marica, ''Milli takım tam bir hayal kırıklığı oldu. Daum birçok şey denedi ama hiçbirinde başarılı olamadı'' dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • uzun dönem er 7 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin birde Fatih Terim'i görsün...Neyse şimdi elemeler öncesi can sıkmayayım. Çoktan değiştirilmeliydi bu adam.
    Cevapla