Nani'den sinir bozan derbi sözleri!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, Milli Takım kampında Fenerbahçe - Galatasaray derbisi hakkında Türk taraftarları kızdıracak yorumda bulundu.

Nani'den sinir bozan derbi sözleri!
Nani'den sinir bozan derbi sözleri!
GİRİŞ 15.11.2016 12:44 GÜNCELLEME 15.11.2016 12:44
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Geçen sezon Fenerbahçe'de forma giyen Luis Nani'ye milli takım kampında Fenerbahçe-Galatasaray derbisi soruldu. 

Portekizli futbolcu "Türkiye Ligi'ni takip etmiyorum. Benim de dünyanın da çok ilgisini çeken bir maç değil." diyerek her iki takımın taraftarlarını da kızdırdı.

YORUMLAR 18
  • tasa 7 yıl önce Şikayet Et
    Haklı. Peki sebepleri ne diye soruyor musunuz kendinize ? Yüksek bilet fiyatları, fener, galata, beşiktaş gibi takımların hakemler tarafından kollanması fenerli olmama rağmen söylüyorum bunu. Lig bu 3 takım arasında dönüyordu yıllardır son zamanlar biraz güçlü rakipler gelmeye başladı. Hakemler değişmeli. Bilet fiyatları düşürülmeli. Ayrıca atmosfer yaşatılmalı misal o maçlık hakem tembihlenir duruma göre davranacaksın diye. Kavgalar, kartlar, atmosfer bunlar havada uçuşmalı. Çoşku olmalı heyecanlandırmalı futbol bunlar olmalı işte bunlar olmazsa olmaz.
    Cevapla
  • Asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    adam yalan mi soylemis? biz kendimizi abartmayi seviyoruz. yabanci hicbir kanalda yayinlanmayacak mac. bu derbinin onemli olmasinin tek nedeni celtic-rangers gibi atesli olmasi. baska bir tarafi yok
    Cevapla
  • oğuzhan 7 yıl önce Şikayet Et
    cska moskova zenit ne kadar önemli ise okadar önemli maç. alırsınız böyle havanızı
    Cevapla
  • noname 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamlara verdiğiniz bunca paraya yazık size de yazıklar olsun
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğruları illa ki birilerinin yüzümüze vurması mı gerek.. Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz. Sonra da çıkıp yok dünya derbisi diye kendimizi kandırıyoruz. Dünya futbol severleri fb-gs maçını hiçte merak etmiyor....ne zaman ki takımlarımıza genç dünya yıldızları gelir o zaman izleniriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle