Demirören: Yayın ihalesi için 6 teklif var

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve kulüpler, yayın ihalesini görüşmek üzere Riva'da bir araya geldi.

Demirören: Yayın ihalesi için 6 teklif var
Demirören: Yayın ihalesi için 6 teklif var
GİRİŞ 14.10.2016 21:16 GÜNCELLEME 14.10.2016 21:16

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve kulüpler, yayın ihalesini görüşmek üzere Riva'da bir araya geldi. TFF Başkanı Yıldırım Demirören başkanlığındaki toplantıya; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Fenerbahçe As Başkanı Şekip Mosturoğlu, ve Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ katıldı. Fenerbahçe'yi Aziz Yıldırım'ın yerine Şekip Mosturoğlu'nun temsil etmesi dikkat çekti.

Demirören, görüşme sonrası açıklama yaptı ve, "Yayın ihalesi için 6 tane teklif var. Yurtdışından da teklif var. Bizim marka değerimizin, bugün aldığımız teklifin daha üzerinde olduğuna inanıyoruz. Yurtdışından daha teklif yok. Bir müracaat var, değerlendirecekler" dedi.

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ ise, "Gerçekten ilk defa bu kadar ciddi ve diyalog içinde yürüyen bir ihale çalışması yürütülüyor. Önemli olan futbolun marka değerini ve pastayı büyütmek. Pastayı paylaşmak kolay" diye konuştu.