Hakan Ünsal FETÖ sessizliğini bozdu! - Hakan Ünsal'dan FETÖ açıklaması!

Hakan Ünsal FETÖ sessizliğini bozdu. Hakan Ünsal telefonla bağlandığı bir programa kendisine yöneltilen FETÖ ithamlarına açıklık getirdi. Galatasaray ve A milli takımın eski futbolcusu Hakan Ünsal, cemaatle ilişkisine yönelik polemiklere yanıt verdi. Şimdilerde futbol yorumculuğu yapan Hakan Ünsal FETÖ hakkındaki görüşlerini tek tek anlattı. Peki Hakan Ünsal ne dedi?. İşte yanıtı ve Hakan Ünsal ile ilgili tüm detayları haber7.com'da bulabilirsiniz..

Hakan Ünsal FETÖ sessizliğini bozdu! - Hakan Ünsal'dan FETÖ açıklaması!
Hakan Ünsal FETÖ sessizliğini bozdu! - Hakan Ünsal'dan FETÖ açıklaması!
GİRİŞ 13.08.2016 10:03 GÜNCELLEME 13.08.2016 10:04
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü diye hakkında iddialar bulunan Hakan Ünsal hakkında yeni gelişme var.

FETÖ sessizliğini bozdu. Hakan Ünsal telefonla bağlandığı bir programa kendisine yöneltilen FETÖ ithamlarına açıklık getirdi. Galatasaray ve A milli takımın eski futbolcusu Hakan Ünsal, cemaatle ilişkisine yönelik polemiklere yanıt verdi. Şimdilerde futbol yorumculuğu yapan Hakan Ünsal FETÖ hakkındaki görüşlerini tek tek anlattı. Peki Hakan Ünsal ne dedi?. İşte yanıtı ve Hakan Ünsal ile ilgili tüm detayları haber7.com'da bulabilirsiniz..

SAİD ALPAY HAKAN ÜNSAL HAKKINDA NE DEMİŞTİ

CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Gündemi programında,Bir dönem FETÖ'nün futbol imamlığını yapan Said Alpsoy,  ''Hakan Ünsal cemaatten kısa bir süre sonra ayrıldı. Sorgulayan zeki bir çocukdu.'' açıklamasında bulundu.

"HAKAN ÜNSAL EVLİLİĞİMDEN SONRA CEMAATTEN AYRILDIM"

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in sohbetindeki görüntüleri ortaya çıkan Hakan Ünsal, programa telefonlara bağlanarak şunları söyledi:

''Safiyane niyetlerle dinimizi öğrenmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak için cemaat sohbetlerinde bulunduk. Cemaatten evliliğimden sonra koptum. Eşim bana bazı gerçekleri anlattı ve uzaklaştım. Fatih Terim sohbetlere katılmadı. Başka takımlarda cemaate bağlı isimler var mı bilmiyoruum. Durumu iyi olmayan kişilere yardım amaçlı cemaate para verdim.''

"HAKAN ÜNSAL 17-25 ARALIK'TA ERDOĞAN'A DESTEK VERDİ"

Yine aynı programda söz konusu konuşmanın ardından açıklama yapan gazeteci Nevzat Çiçek ''Hakan Ünsal 17-25 Aralık kumpasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kazlıçeşme mitinginde destek veren isimlerden biridir. Kendisini tebrik ediyorum.'' dedi.

HAKAN ÜNSAL: O GECE HAKAN ŞÜKÜR'Ü ARADIM...

Hakan Ünsal kendisi hakkında ithamlara yanıt vermekle birlikte FETÖ'cü Hakan Şükür hakkındaki açıklamaları da dikkat çekiciydi.

İşte Hakan Ünsal'ın o açıklamaları;

Galatasaray'ın eskş yıldızı Hakan Ünsal, FETÖ'cü Hakan Şükür hakkında önemli açıklamalar yaptı.

YORUMLAR 8
  • fuat kayışkıran 8 yıl önce Şikayet Et
    hakan ünsal tanıdıgım sözüyle özüyle duruşuyla örnek bir insandır iyi bir aile babası adam gibi adamdır
    Cevapla
  • Golden 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerden tanıyorsun?! Lig tv/digiturk...
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    Hemen herkesi suçlu ilan ediyorsunuz sayın Reisi Cumhurumuz fetö için ne demişti ne istedinizde biz vermedik bu ülkenin %60 ı ozmanlar hükümetde dahil bu yapılanmaya destek veriyordu şimdi kimse çıkıpta yalpalanmasın Fetö bu ülkenin saf temiz inançlı ve imanlı gençlerini ve bu milletin dini duygularını sömürdü ve kullandı ne REİS nede bu millet bunların bukadar hain olduklarını bilmiyorlardı herşey mitin tırlarına yapılan operasyon ve reisin onların karşısına dikilmesiyle başladı
    Cevapla
  • Aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Nerden bileyim yakiyye yapmadığını.Sözlere inanırsak içimizdeki hainler oldukları yerde kalırlar.
    Cevapla
  • Demokrasi isteriz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangi ünlü cemaate katılmış işe yıllarca halktan takdir almıştır şimdi ne olurda böyle oldu adil olun çünkü adili mutlak olan Kadir'i Zülcelal' var akla kapıyı açar irade karişmayız
    Cevapla
  • eski yeni 8 yıl önce Şikayet Et
    fetö saftirikleri yıllarca ayakta uyutmus inek gibi sagmis bunlar yeni zipliyorlar bir ilmek kaçtı çorap söküğü gibi geliyor madur edebiyat i gibi geliyor zarara rıza gosterene acinmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle