Saldırı sonrası Nouma: Ailem Nice'te yaşıyor...

Pascal Nouma, Fransa'da yaşanan terör saldırısının ardından ailesinin Nice'te yaşadığını fakat tatil için Türkiye'de olduklarını açıkladı.

Saldırı sonrası Nouma: Ailem Nice'te yaşıyor...
Saldırı sonrası Nouma: Ailem Nice'te yaşıyor...
GİRİŞ 15.07.2016 12:33 GÜNCELLEME 15.07.2016 12:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın  eski futbolcusu Pascal Nouma, dün gece Fransa'nın Nice kentinde yaşanan ve 84 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından Twitter hesabından bir açıklama yaparak ailesinin Türkiye'de olduğunu açıkladı.

Nouma yaptığı açıklamada Beşiktaşlı futbolcu Sosa'ya da bir hatırlatma yaptı.

'Ailem Nice'te yaşıyor'

Ailesinin Nice'te yaşadığını ancak tatil için Türkiye'de olduklarını söyleyen Nouma; 'Geçmiş olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim, cocuklarim ve ailem yaz tatili icin su an Turkiye'deler. Malesef teror her yeri sardi. Ailem nice'de yasiyor ve burda olmasalardi belki dun gece onlarda orada olacaktı.' dedi.

'Sosa'ya demiştim. Bu bir kader...'

Geçtiğimiz günlerde Sosa'ya gönderdiği mesajı da hatırlatan sosa 'Gecenlerde Sosa'ya bu bir kader demistim. Evet bu bir kader... Masum cocuklari, insanlari olduren zihniyeti kabul etmek mumkun degil, can almak hic bir dinde yok. Hayatini kaybeden masum insanlari saygiyla aniyorum. Tanri hepimizi korusun. RİP :(' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Nouma, Sosa'ya ne demişti?

Beşiktaş’ın efsanesi Pascal Nouma, Atatürk Havaalanı'ndaki terör saldırısının ardından ayrılma kararını alan Arjantinli futbolcu Sosa'nın kararını yanlış bulduğunu ima ederek bir mesaj göndermişti.

Nouma, Sosa'ya gönderdiği mesajda;

”Kararına saygı duyuyorum dostum ama kader bu. Ben de ölmeye çok yakındım. Yine de teşekkürler.” demişti.

YORUMLAR 2
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    memleketine gitte kurtulalım senden yalaka
    Cevapla
  • 5757 7 yıl önce Şikayet Et
    butun fransa bir sen etmez nouma
    Cevapla