Cüneyt Çakır'ın neden gönderildiği belli oldu!

Avrupa Şampiyonası'nda finale aday gösterilen FIFA kokartlı hakemimiz, Ağustos ayında olimpiyatlarda görev alacağı için kadrodan çıkartıldı.

Cüneyt Çakır'ın neden gönderildiği belli oldu!
Cüneyt Çakır'ın neden gönderildiği belli oldu!
GİRİŞ 29.06.2016 10:54 GÜNCELLEME 29.06.2016 12:08
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin elenmesinin ardından ülkemizi temsil eden FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır dün turnuvadaki görevini tamamladı ve Türkiye'ye döndü.

Grup aşamalarında iki ve son 16 turunda bir karşılaşma yöneten Çakır, zaman zaman maçları kaybeden ülkelerin eleştirilerine maruz kalmıştı. Her şeye karşın Çakır tecrübesiyle final maçı için en kuvvetli adaylar arasında gösteriliyordu. UEFA yetkililerinin; Rio Olimpiyatları'nda görev almasına kesin gözüyle bakılan Çakır ve ekibinin (Bahattin Duran, Tarık Ongun, Hüseyin Göcek, Barış Şimşek, Mustafa Emre Eyisoy) dinlenmesi ve Brezilya'daki organizasyona daha iyi hazırlanması için böyle bir karar aldıkları belirtildi.

Cüneyt Çakır dışında Polonyalı Szymon Marciniak, İspanyol Carlos Carballo ve İngiliz Martin Atkinson da turnuvaya veda eden önemli hakemler oldu.

YORUMLAR 6
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    Uefa euro 2016 da şike yapılcak bu yüzden rio yu bahane edip bazı hakemleri göndersçdiler, ihale azizz başkana bırakılır.
    Cevapla
  • Sami 7 yıl önce Şikayet Et
    İspanya italya maçında kartları iyi kullanamadı. Performansı iyi görülmediği için gönderildi.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun Cüneyt hoca. Başarılar diliyoruz.
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Tokat atan İtalyan futbolcuya kırmızı kartı gösterseydi final maçını yönetirdi
    Cevapla
  • Hodja 7 yıl önce Şikayet Et
    3 Temuz Kumpasçılarının Başaktörü , FENERİN çalınan şampiyonluklarında en önemli rol üstleneni..Adaletin tecellisini bekliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle