Prof. Dr. Şimşirgil'den Fatih Terim'e cevap!

Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Fatih terim'in kendisine yönelik tepkisine cevap verdi, 'öyle bir şey söylemedim' dedi.

Prof. Dr. Şimşirgil'den Fatih Terim'e cevap!
Prof. Dr. Şimşirgil'den Fatih Terim'e cevap!
GİRİŞ 22.06.2016 19:37 GÜNCELLEME 23.06.2016 09:53
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in TRT'ye konuşmamasının sebebi olarak gösterdiği Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil 24 TV'de Ersoy Dede ve Spor yorumcusu Haluk Yürekli'nin sorularını cevaplandırdı.

Şimşirgil milli takımın başarısızlıklarına değinerek "Bu bizim milli tam değil. Böyle bir ruh yok. Bu oyuncular bu kadar kabiliyetsiz değil. Yeteneksiz değil. Bunlar seçilmiş 11 kişi. Türkiye’nin en iyi oyuncuları. Yani hiç birisine ben bir söz diyemem. Ama benim konuşmamın ertesinde neler çıktı? Paralar, tartışmalar, pirimler, kavgalar daha neler neler. Burak’ın primini istediği gibi." dedi.

BEN BUNLARI SÖYLEDİYSEM BİR DAHA ASLA TELEVİZYONLARA ÇIKMAM

Haluk Yürekli'nin milli takımın başarısının önüne geçmemesi için bu tür tartışmamalrı ötelendiğinin söylemesi üzerine Şimşirgil "Neden öteleniyor? Üçüncü maçtan sonra gittikten sonra mı ortaya çıkartılacak. Madem Burak orada para için pirim için konuşuyor, o zaman çıktığı gün duyulsun kardeşim. Burayı hak etmeyen burada durmasın. Spor yorumcuları bunu söylesin.  Siz beni dinlediniz soru soruyorsunuz. Fatih Terim beni dinledi mi de soru soruyor? Ben takımı alsın gelsin demedim. Ben istifa etsin demedim. Ben bunları söylediysem bir daha asla televizyonlara çıkmam." dedi.

YORUMLAR 14
  • Uzman 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dediğinin her kelimesine katılıyoruz
    Cevapla
  • ertugrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hocam seni seviyoruz.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu olmuyor işte,biz futbol işini beceremiyoruz.Bunda üzülcek sıkılacak bir şey yok.Her millet her şeyde üstün olacak diye bir olay da yok.Bizim paraları yıllardır milli takıma yağdırdınız ama olmadı işte.Artık futbola yatırımı minimun düzeyde tutun.Özellikle ünlü futbolcuları yani şöhrte ve zafere doymuş futbolculaı lütfen almayın.Koltuğa ve kadroya yapışanları takımda istemiyoruz.Unutmayın ki aldığınız trilyonları biz ödüyoruz!!!
    Cevapla
  • Ali Kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Saygı değer Hocam, tam ustune başmıssın,yarası olan gocunur.
    Cevapla
  • A Şeref Kazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim denen canlıda onur olsa Millet vekilleri için kullandığı onlardan 550 tane var benden 1 çümlesini kullanmazdı... Aldığı parada benim verdiğim vergilerden tek kuruş varsa sülalesine lanet olsun AMİN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle