İspanya Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman?, Hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? - EURO 2016

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin grubunda yer alan Çek Cumhuriyeti ve İspanya'nın karşılaşması A Milli'lerin Hırvatistan'a kaybetmesi bir hayli önem taşımaya başladı. Peki İspanya Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman?, İspanya Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda? ve İspanya Çek Cumhuriyeti maçı saat kaçta yayınlanacak? işte yanıtları ve diğer tüm ayrıtılar haber7.com'da..

İspanya Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman?, Hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? - EURO 2016
İspanya Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman?, Hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? - EURO 2016
GİRİŞ 13.06.2016 11:52 GÜNCELLEME 13.06.2016 12:01

EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin grubunda yer alan Çek Cumhuriyeti ve İspanya'nın karşılaşması A Milli'lerin Hırvatistan'a kaybetmesi bir hayli önem taşımaya başladı. Peki İspanya Çek Cumhuriyeti maçı ne zaman?, İspanya Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda ve İspanya Çek Cumhuriyeti maçı saat kaçta yayınlanacak? işte yanıtları ve her iki takımın turnuvaya ve çağrılan kadrosu, Çek Cumhuriyeti maçı muhtemel ilk 11'leri ve diğer tüm ayrıtılar haber7.com'da..

İSPANYA ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA?

A Milli Takımımız’ın elemelerde de rakibi olan Çek Cumhuriyeti ise sert savunması ve kalecisi Petr Cech’e güveniyor. İspanya-Çek Cumhuriyeti maçı TSİ saat 16.00’da başlayacak. Toulouse stadyumunda oynanacak mücadele TRT 1 ve Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Bu zorlu mücadelenin hakemi UEFA tarafından açıklandı. Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak’ın yöneteceği zorlu 90 dakikada yardımcı hakemler ise Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz olacak.

İSPANYA ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

İSPANYA: Casillas, Alba, Pique, Ramos, Juanfran, Busquets, Koke, İniesta, Silva, Nolito, Morata

ÇEK CUMHURİYETİ: Cech, Kaderabek, Sivok, Kadlec, Limberky, Plasil, Darida, Dockal, Kolar, Krejci, Necid

İspanya Kadrosu

Kaleci: Iker Casillas (Porto), David de Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla).

Defans: Marc Bartra (Barcelona), Jordi Alba (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Hector Bellerin (Arsenal), Sergio Ramos (Real Madrid), Juanfran (Atletico Madrid).

Orta Saha: Sergio Busquets (Barcelona), Mikel San Jose (Athletic Bilbao), Cesc Fabregas (Chelsea), Thiago Alcantara (Bayern Munich), Bruno Soriano (Villarreal), Andres Iniesta (Barcelona), Koke (Atletico Madrid).

Forvet: Pedro (Chelsea), David Silva (Manchester City), Alvaro Morata (Juventus), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Nolito (Celta Vigo), Lucas Vazquez (Real Madrid).

Çek Cumhuriyeti

Kaleci: Petr Cech (Arsenal), Tomas Vaclik (Basel), Tomas Koubek (Sparta Prague).

Defans: Theodor Gebre Selassie (Werder Bremen), Pavel Kaderabek (Hoffenheim), David Limbersky (Viktoria Pilsen), Marek Suchy (Basel), Michal Kadlec (Sparta Prague), Tomas Sivok (Bursaspor), Roman Hubnik (Viktoria Pilsen), Daniel Pudil (Sheffield Wednesday).

Orta Saha: Borek Dockal (Sparta Prague), Jiri Skalak (Brighton), Vladimir Darida (Hertha Berlin), Daniel Kolar (Viktoria Pilsen), Ladislav Krejci (Sparta Prague), Josef Sural (Sparta Prague), David Pavelka (Kasimpasa), Jaroslav Plasil (Bordeaux), Tomas Rosicky (Arsenal).

Forvet: Milan Skoda (Slavia Prague), Tomas Necid (Bursaspor), David Lafata (Sparta Prague).