Skandal olayın ardından istifa ettiler!

TFF, Beşiktaşlı futbolcuların doping kontrolünden geçirilmesiyle ilgili açıklama yaptı. TFF Dopingle Mücadele Kurulu üyeleri istifa etti.

Skandal olayın ardından istifa ettiler!
Skandal olayın ardından istifa ettiler!
GİRİŞ 14.05.2016 10:59 GÜNCELLEME 14.05.2016 12:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

TFF Dopingle Mücadele Kurulu tarafından dün Beşiktaş ve Osmanlıspor kulübü futbolcularına yapılan müsabaka dışı doping kontrolleri kamuoyu nezdinde tartışma yaratmıştır. Müsabaka dışı doping kontrolleri bu sene test aşamasında olan bir uygulamadır. Dün kulüplerimize yapılan müsabaka dışı uygulama, Dopingle Mücadele Talimatı'nın 13. Maddesi'ne kişisel bir yorum katılarak yapılmış ve maksadını aşan bir uygulama olmuştur.

Konuyu değerlendiren TFF Dopingle Mücadele Kurulu başkan ve üyeleri istifalarını vermiş ve istifaları TFF Yönetim Kurulu tarafından 14 Mayıs 2016 tarihinde kabul edilmiştir. Dün alınan numuneler tüm dopingle mücadele uygulamalarında olduğu gibi test laboratuvarlarına gönderilmiştir.

YORUMLAR 14
  • adsız 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım kafar başınıza taş düşşsün asıl! Aziz Yıldırım madem bu kadar güçlü ve federasyon elinde neden Fenerbahçe şampiyon olamadı??? Federasyon başkanı jimnastik kulubünün eski başkanı be! Ayıptır ayıp daha utanmadan sıkılmadan fenerasyon diyor bazı yarım akıllılar!
    Cevapla
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiktas tedbiren o oyunculari oynatmasin osmanli macinda.. Tedbiren.. Bunlarin sagi solu belli olmaz.
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım talimatıyla yapılmış bir skandal uygulamadır. Türkiye Futbol Federasyonunun haberi bile yok. Aziz Yıldırım başarısızlığını unutturmak için herşeyi yapar. Uyutulmuş Fener taraftarları da her sene aynı numarayı yer maalesef...
    Cevapla
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence TFF istifa etmelidir TFF Beşiktaş'ı koruyor
    Cevapla
  • halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence TFF istifa etmelidir TFF Beşiktaş'ı koruyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle