FIFA 6 puanını sildi! Türk ekibi küme düştü

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'un, İspanya kulüplerinden Granada'ya olan 66 bin avro borcunu ödememesi üzerine 6 puanı silindi.

FIFA 6 puanını sildi! Türk ekibi küme düştü
FIFA 6 puanını sildi! Türk ekibi küme düştü
GİRİŞ 07.04.2016 13:39 GÜNCELLEME 07.04.2016 14:52
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Orduspor'un Süper Lig'de oynadığı sırada Granada Kulübünden kiraladığı  oyuncu Jaime Romere ile ilgili davası sonuçlandı.
 
Karadeniz kulübünün, 66 bin avroluk borcu verilen sürede ödememesi  üzerine Granada Kulübünün başvurusunu değerlendiren FIFA, mor-beyazlı ekibin 6  puanını sildi.

Küme düşmesi kesinleşti

Kulüp başkanı Yaşar Pamuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün  itibarıyla puan silme cezasının kulübe ulaştığını belirterek, "Maalesef 6  puanımız silindi ve puanımız 12'ye düştü. Böylelikle bitime 4 hafta kala ligden  düşmemiz matematiksel olarak kesinleşti." dedi.
 
Pamuk, kulübün FIFA'da devam eden 24 dava dosyasının daha olduğunu  ifade ederek, "Özellikle eski yönetim tarafından transfer edilen yabancı  oyunculara alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulübümüz çok ciddi  borçlandırılmış. Bu dosyaların tamamı eski yabancı oyuncularla alakalı. Eski  yabancı oyuncular kulüpten paralarını alamadığı için FIFA'ya başvurmuş durumda."  diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • Hilmi Balci 8 yıl önce Şikayet Et
    yuh be 66 bin Euro icin koca Orduspor kümemi düsürülür.yaziklar olsun koyun bile güdemekten aciz spor klübü yöneticilerine
    Cevapla
  • zekeriya yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaşar başkan bu takımı Nedim TÜRKMEN'den devir alırken sanki borcu olmadığını mı zannediyordu da şimdi siyasiler gibi geçmişten enkaz devir aldık edebiyatı yapıyor. Neden bu takımın başına geçtin lütfen geçmişi kötüleyerek bir yara varamazsın zaten varamadın diyecek söz yok Orduspor ne hallere düştü yazıklar olsun geçmiş yönetimede yeni yönetimede
    Cevapla
  • oflu 8 yıl önce Şikayet Et
    darısı fb yandaşlarına
    Cevapla
  • ŞEHZADE. 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyada gücü yeten yetene.
    Cevapla
  • orhan3755 8 yıl önce Şikayet Et
    kulüplere gelen çoğu yönetici para yemek için geliyor.bu nedenle çok gelire rağmen kulüplerimiz hep batmak üzere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle