EURO 2016 öncesi FIFA'dan kötü haber

FIFA, Hakan Çalhanoğlu hakkında transfer soruşturması başlattı. Milli oyuncu birkaç ay futboldan men edilebilir.

EURO 2016 öncesi FIFA'dan kötü haber
EURO 2016 öncesi FIFA'dan kötü haber
GİRİŞ 17.03.2016 03:10 GÜNCELLEME 17.03.2016 04:51
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

FIFA, Bayer Leverkusen forması giyen Hakan Çalhanoğlu'nun Hamburg'dan önceki kulübü Karlsruher ile sözleşmesindeki bazı maddeler için soruşturma başlattı.

Bayer Leverkusen Basın Sözcüsü Dirk Mesch, yaptığı açıklamada; ''Hakan Çalhanoğlu ile FIFA arasında Leverkusen'e gelmeden önceki dönem yapılan sözleşmelerle ilgili devam eden bir süreç var. Hakan Çalhanoğlu'nun bize gelmeden önce yaptığı bir sözleşmede önemli usulsüzlükler tespit edilmiş. Konu hakkında elimize daha fazla bilgi geçerse daha geniş bir açıklama yapacağız.'' sözlerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu, altyapısında yetiştiği ve profesyonel olduğu Karlsruher'den Ağustos 2012 tarihinde Hamburg'a 2,5 milyon avro karşılığında transfer olmuştu. Hamburg, o sezon Hakan'ın Karlsruher'de kiralık oynamasına izin vermişti.

YORUMLAR 8
  • ali akarsu 8 yıl önce Şikayet Et
    Konuyu bilmeden yorum yapmayim.adam sozlesme imzalanis sozlesme imzaladigi sozlesme maddeleri uymamid.menejeri para almis iade etmemos.dozledmeye uymama bedeli olan parayi ve alinan parayi turk takimina vermemis
    Cevapla
  • selçuk 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan haber diyorum..
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    topçunun klubüyle olan hukuki mesele yüzünden neden milli takım kariyeri yasaklanıyor anlamak mümkün değil şimdi bu hukuk mu?
    Cevapla
  • MVLTSN 8 yıl önce Şikayet Et
    euro 2016 başlama bitiş tarihleri arasında futbol yasağı koysunlar
    Cevapla
  • alibaba 8 yıl önce Şikayet Et
    türk ve ayni zamanda samimi Müslüman olursan, böyle adamin kariyerini bitirmeye calisirlar. Dik dur bayburtlu hemserim, bu taraftar seninle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle