Portekiz'de kadro açıklandı! Quaresma...

Portekiz Milli Futbol Takımı'nın Rusya ve Lüksemburg ile yapacağı hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosu açıklandı.

Portekiz'de kadro açıklandı! Quaresma...
Portekiz'de kadro açıklandı! Quaresma...
GİRİŞ 06.11.2015 16:26 GÜNCELLEME 06.11.2015 16:26

Teknik Direktör Fernando Santos, Rusya ve Lüksemburg ile oynanacak hazırlık maçları için açıkladığı 23 kişilik kadroda Fenerbahçe'den Bruno Alves ve Luis Nani'ye de yer verdi. Sarı-lacivertlilerden Raul Meireles ve Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'nın yanı sıra Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo kadroya alınmadı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde 5 takımın yer aldığı I Grubu'nu 21 puanla lider tamamlayan ve turnuvaya doğrudan katılma hakkı kazanan Portekiz, 14 Kasım'da Rusya, 17 Kasım'da ise Lüksemburg ile deplasmanda hazırlık maçı yapacak.

Portekiz'in 23 kişilik aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Kaleci: Rui Patricio (Sporting Lizbon), Anthony Lopes (Lyon), Eduardo (Dinamo Zagreb)

Defans: Cedric, Jose Fonte (Southampton), Vieirinha (Wolfsburg), Pepe (Real Madrid), Bruno Alves (Fenerbahçe), Neto (Zenit), Eliseu (Benfica), Raphael Guerreiro (Loirent)

Orta saha: William Carvalho, Joao Mario (Sporting Lizbon), Danilo Pereira, Andre Andre (Porto), Joao Moutinho (Monaco), Andre Gomes (Valencia), Bernardo Silva (Monaco)

Forvet: Lucas Joao (Sheffield Wednesday), Nelson Oliveira (Nottingham Forest), Gonçalo Guedes (Benfica), Luis Nani (Fenerbahçe), Ricardo Pereira (Nice)