'F.Bahçe'de oynamaktan gurur duyarım'

Bir süre önce Beşiktaş ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Sezer Öztürk, çok önemli açıklamalar yaptı.

'F.Bahçe'de oynamaktan gurur duyarım'
'F.Bahçe'de oynamaktan gurur duyarım'
GİRİŞ 01.11.2015 15:48 GÜNCELLEME 01.11.2015 15:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisine karşı çok dürüst davrandığını belirterek, "Bana göre Türkiye’de en dürüst insanlar Fenerbahçe’de yer alıyor. Aziz Yıldırım’a hayranım. Çünkü dobra dobra konuşuyor. Türkiye’de insanlar ikiyüzlü. Bunu daha iyi anlıyorum" dedi. 

İşte Sezer Öztürk’ün çok özel açıklamaları:

"En iyi top oynayan takım Beşiktaş"

"Beşiktaş şu anda Türkiye’nin en iyi top oynayan takımı. Açık ara böyle. 3 yıldır aynı takım. Birbirlerini iyi tanıyorlar. Şenol hoca büyük faktör.  Her ne kadar beni kadroda istemese de sevdiğim bir teknik direktör. Bu sezon Beşiktaş uzun süredir birlikte oynayan oyuncuların meyvesini alır. Gökhan Töre müthiş bir oyuncu."

"Beşiktaş’ta benimle ilgili çözüm üretmek istemediler"

"Beşiktaş’ta başkan ve yöneticiler benim durumumla ilgili çözüm üretme niyetinde olmadılar. Hiç ilgilenmediler. Benimki çözülmeyecek bir durum değildi. Ama çözüm üretmek istemediler bana göre. İbrahim Toraman’la olan kavgam bir gerekçe olamaz. Biz zaten barışmıştık. Sonrasında Beşiktaş daha büyük bir olay yaşadı. Disco’daki saldırı mı daha büyük benim olayım mı daha büyük. Bilic bizi istemiyordu. Toraman’la olan olayı bir gerekçe yaptılar."

"Fenerbahçe’de başarılı oldum"

"Fenerbahçe’de sakatlıklar nedeniyle çok az forma şansı buldum; ama az da olsa oynadığım maçlarda bana göre çok başarılı oldum. Sonrasında ayrılma kararı aldım. Fenerbahçe’deyken sanki üzerimde bir kara bulut dolaşıyordu. Olmayacak diye düşündüm ve ayrılmaya karar verdim. Büyük bir sakatlık geçirdim. Geri geldim. Aykut Kocaman beni 6 hafta kadroya hiç almadı. 7. Hafta kadroya aldı, Akhisar maçında, çok iyi oynadım. Sonra Ordu maçında yine oynadım gol attım. Sonra kupada gol attım. O iki aylık süreçte çok iyi oynadım.  7 maçta 5 gol attım. 6 gol pası verdim. Ondan sonra bileğim çatladı. 3 buçuk ay da oradan kaybettim. Nisan ayında geri döndüm. Lig bitti. Sonra ben bahtsızım olmuyor Fenerbahçe’de dedim. Ben aile babasıyım. Kendime bakarım. Gece kulübüne gitmem."

"Kimse o fotoğraf gerçek mi diye sormadı!"

"Twitter'da beni ağır siklet boksör gibi gösteren resim fotomontaj. Hiç kimse bana gerçek mi değil mi diye sordum. Halbuki bu kardeşimin bir şakasıydı. Bana şaka yapmak için fotoğraf üzerinde oynayarak beni kilolu göstermiş. Ben de espiri olsun diye bunu instagrama koydum. Bunun üzerine bu resim haber oldu. Kimse beni arayıp, sen gerçekten böyle kilolu musun diye sormadı. Sormak işine gelmiyor. Çünkü yalanla beslenen bir toplumuz. Beşiktaş haftanın iki günü bana saha çalışması verdi.  Üç gün salonda çalışıyordum. Buna rağmen kendimi fizik olarak korumayı başardım."

"Fenerbahçe forması giymekten gurur duyarım"

"Fenerbahçe formasıyla fotoğrafımın yayımlanması hikayesi de buna benzer. Yardımcım benim oynadığım bütün takımlarda formalı fotoğrafımı sosyal medya hesabına koydum. Leverkusen, Manisa, Eskişehir. Doğal olarak Fenerbahçe de var. Koymasa mıydı? Gururla koyarım; çünkü ben Fenerbahçe’yi seviyorum. Neden koymayacağım? Ekmek yedim ben oradan. Türkiye’de gördüğüm en dürüst adamlar Fenerbahçe’de. Adamlar dediğini yapıyor. Futbolcunun maaşını aylarca bekletmiyorlar. Geçen sezon Beşiktaş’ta bir sezon boyunca paramı alamadım. Sezon sonunda verdiler. Bir sene bana vermediler. Fenerbahçe’de bir tane yamuk adam görmedim. Aziz Yıldırım ben Fenerbahçe’den ayrılıp, Beşiktaş’a giderken 280 bin Euro verdi. ‘Bunu al oğlum, yolun açık olsun’ dedi.  Ayrıca beni göndermek istememişti. Aziz Yıldırım’ın Türk futboluna verdiğini hangi başkan vermedi."

YORUMLAR 2
  • KARTAL_56 8 yıl önce Şikayet Et
    geç bunları.şimdimi aklın başına geldi.fenere gitmek için o kadar pohpohlama.rüyanda görürsün.sen hiç bir zaman star olamazsın.artık ptt 1 .lig yolu gözüktü.yada 250-300 bin dolara top oynarsın.batuhan-engin baytar bi arkadaş daha bul kare tamamlansın sezercim.
    Cevapla
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    Insanlarin iyi tarafini görmezler görmek istemezler.Aziz Yildirimin Medyadaki yayinlanan fotoğraflarini bir inceleyin hep asık Suratlı yaw bu Adam hiç mi gülümsemez,algı operasyonu işte. Kim ne derse desin Adam delikanlı.
    Cevapla