Almanya'dan şok hamle! Mesut devreye girdi

Almanya Futbol Federasyonu, Stuttgart'ın genç yeteneği Berkay Özcan'ı markaja aldı.

Almanya'dan şok hamle! Mesut devreye girdi
Almanya'dan şok hamle! Mesut devreye girdi
GİRİŞ 17.10.2015 14:32 GÜNCELLEME 17.10.2015 15:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Stuttgart'ın genç yıldızı Berkay Özcan, Almanya'da gündemden düşmüyor. Henüz 17 yaşında olmasına rağmen güçlü fiziği ve oyun tarzı ile U19 takımının değişmezleri arasına giren Berkay, Almanya Futbol Federasyonu'nun da dikkatinden kaçmadı.
 
1.82'lik orta saha oyuncusu ile yakından ilgilenen Almanlar, U15'te Almanya için 5 maça çıktıktan sonra Türkiye'yi seçen ve U16, U17, U18, U19 kategorilerinde ay-yıldızlı formayı giyen Berkay'ı yeniden kendi saflarına çekmeye çalışıyor.
 
Genç oyuncunun Mesut Özil hayranlığını bilen Federasyon, Mesut aracılığı ile Almanya adına oynamasını sağlamaya çalışıyor. Konu hakkında konuşan Berkay ise, "Bu kesinlikle zor bir karar. Kararımı bana yapılan davet kendimi gösterme şansı bulacağım yere göre vereceğim. Geleceğim hala açık..." ifadelerini kullandı.
 
Berkay ayrıca geçtiğimiz günlerde Mesut Özil'in kendisini ziyarete geldiğini ve her zaman destek verdiğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • laz 8 yıl önce Şikayet Et
    Yurt disinda özellikle cok yetenekli futbolcularimiz varki bunlarin hepsi genc.almanya eskiden türk sporcularina pek önemsemedigi gibi türkiyede pek önemsemiyordu.simdi ise is degisti. Elini cabuk tut ve uyanik ol TFF...
    Cevapla