Löw'den İlkay'ya övgü dolu sözler!

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Löw'den İlkay'ya övgü dolu sözler!
Löw'den İlkay'ya övgü dolu sözler!
GİRİŞ 07.09.2015 14:21 GÜNCELLEME 07.09.2015 14:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Almanya Milli Takımı'nda EURO 2016 Elemeleri'nde forma giyen 3 Türk asıllı futbolcu olan İlkay Gündoğan, Mesut Özil ve Emre Can'ın ilk kez aynı anda forma giymeleri gündeme gelmişti. Takımın teknik patronu Löw,Borussia Dortmund forması giyen İlkay için "İlkay Gündoğan, Polonya maçında kenardan gelerek fark yarattı. İki üç antrenmandan sonra önümüzdeki maç için tamamen hazır olacağını düşünüyorum. İki yıl önceki Hollanda ve Fransa maçlarındaki performansına yeniden kavuşacağına eminim. Bu da onu gerçekten çok değerli bir oyuncu yapacak." sözlerini söyledi.

İlkay'ı öve öve bitiremedi

Panzerler'in teknik patronu "Çok çevik, akıllı koşular yapıyor ve hızlı dönüyor. Özellikle Khedira'nın sakatlığında onun gibi bir opsiyona sahip olduğum için çok mutluyum. Kısacası İlkay, 2016'daki Avrupa ve 2018'deki Dünya Şampiyonaları'nda kesinlikle benim en önemli oyuncum olacak.'' diyerek, 24 yaşındaki genç futbolcudan övgüyle bahsetti.

YORUMLAR 1
  • realist 8 yıl önce Şikayet Et
    ya Türk ya da Polonyalilar sirtliyor takimi...asıl Almanlar ne iş yapar ki...
    Cevapla