Cavcav'ın 'sakal yasağı' İsviçre'de manşet oldu!

İsviçre'nin saygın gazetelerinden "Le Matin" bugünkü sayısında spor sayfasında İlhan Cavcav'ın 'sakal yasağı'nı manşet yaptı.

Cavcav'ın 'sakal yasağı' İsviçre'de manşet oldu!
Cavcav'ın 'sakal yasağı' İsviçre'de manşet oldu!
GİRİŞ 17.11.2014 13:50 GÜNCELLEME 17.11.2014 13:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın bu yasak emrini verdiğini yazan gazete son zamanlarda Türkiye'de bir çok futbolcunun sakal bıraktığına dikkat çekti. Haberde Beşiktaş kulübü teknik direktörünün de sakal bıraktığı yazıldı.

Ayrıca, Başkan Cavcav'ın aldığı kararda sakal bırakan oyunculara 25 bin TL yara cezası kesileceğine de vurgu yapıldı.

Öte yandan Türk futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in bu karar karşısında nasıl bir tavır takınacağının da merak konusu olduğu belirtildi.

YORUMLAR 5
  • abdullah 11 yıl önce Şikayet Et
    artık yaşlandı,ettiği işten ve ettiği konuşmalardan dolayı kusura bakmayın! yaşlanınca insanın beynindeki su miktarı çoğalırmış. halk arasında beyni sulanmış denir.yılların yorgunluğu cavcav başkanı demekki böyle etkilemiş. ama bir gerçek te şu ki,perşembenin gelişi çarşambadan bellidir denir. herhalde cavcavın eski hali de böyle olsa gerek! kulüpleri imam hatip okuluna benzetmiş hazret! sahi siz imam hatip okullarında hiç sakallı gördünüz mü? şahsen ben hiç görmedim de! Mezar karanlık Cavcav,Karanlık!
    Cevapla
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    Sn ilhan cavcav başkanım çoooooooooook doğru soyluyor.teşekkür ederimmmmmmmmm.
    Cevapla
  • ekrem hoca 11 yıl önce Şikayet Et
    milletin sakalına karışınca elinize ne geçiyor ki
    Cevapla