Rum derbisinde Türk bayrağı yaktılar!

Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan Omonia-APOEL maçına Türk bayrağının yakılması damga vurdu.

Rum derbisinde Türk bayrağı yaktılar!
Rum derbisinde Türk bayrağı yaktılar!
GİRİŞ 06.04.2014 11:42 GÜNCELLEME 06.04.2014 12:53
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Kıbrıs Rum Kesimi'nde 1. Lig Şampiyonluk grubunda Omonia Nicosia ile APOEL Nicosia takımları arasında 5 Nisan Cumartesi günü oynanan derbi karşılaşmasında tribünlerde şoke edecek görüntüler vardı.

APOEL tribünleri Türk sempatizanlığı olduğu belirtilen ezeli rakiplerine Türk bayrağı üzerinden göndermede bulundu.

0-0 biten maçta tribünlerde Yunanistan bayrakları açılırken, bir Türk bayrağı da yakıldı. Lefkoşa bazlı Atletik Kulüp Omonia Lefkoşa kulübü ile yine aynı bölgenin takımı olan Lefkoşalı Rumlar'ın Atletik Futbol Kulübü olarak bilinen APOEL Nicosia mücadelesine taraftar olayları damga vurdu.

TFF UEFA'YA BAŞVURACAK MI?

Lefkoşa'nın Rum kesiminde yer alan GSP Stadyumu'ndaki mücadelede APOEL Nicosia tribünlerinde adeta hadlerin aşılarak yakılan Türk bayrağına Türk sporseverlerin tepkisi sert oldu ve taraflar arasında sert tartışmalar yaşandı. Konuyla ilgili devlet kanadından da tepki bekleniyor.

Konuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve Türk yetkililerin UEFA'ya karşı bir başvurusunun olup olmayacağı da merakla beklenenler arasında.

YORUMLAR 11
  • Karlı Zigana Dağları 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle bir davranışı. yapabilecek kadar çaresizler...
    Cevapla
  • mehmet ulukaya 9 yıl önce Şikayet Et
    iyi de kardeşim galatasaraylı olduğu söylenen kişiler de polis bıçaklıyor.... iyi de kardeşim galatasaraylı olduğu söylenen kişiler de polis bıçaklıyor... sonuçta içteki birlik dışarıya dirlik olarak askeder (ben takım da tutmuyorum )
    Cevapla
  • izzet karadeniz 9 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM BAYRAĞIMIZ ZATEN RUHUMUZDA. İstedikleri kadar yaksınlar. Biz bayrağın şeklini de rengini de RUHUMUZA gömdük. Kalp durur, akıl unutur. Bez parçaları yanabilir. AMA RUH NE DURUR, NE UNUTUR, NE DE YANAR.
    Cevapla
  • Karlı Zigana Dağları 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK ULUSU BUNU UNUTMAZ.. yazar bir tarih atar arşivler...
    Cevapla
  • Fikrim Geldi 9 yıl önce Şikayet Et
    @cesur malatyalı... YORUMUNA %100 KATILMAKLA BİRLİKTE BİRKAÇ İLAVEM OLACAK.... Güçlü devler, casusluk yapanları, hainleri ve bayrağını yakanları ister içerde ister dışarda ibreti alem için mahkeme yüzü göstermeden bulduğu yerde alnının ortasından vurup onu bayrak direğinde sallandırandır. Biz fazla demokrat olduk. bu demokrasi avrupanın bize biçtiği bir kıyafet ve bize 3 beden küçük geliyor. Aslımıza dönelim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle