Hakemin kafasını kestiler! Yok böyle vahşet!

Brezilya'da oynanan bir amatör lig futbol karşılaşmasında yaşanan gerilim, dehşet verici olaylarla şekilde sonuçlandı.

GİRİŞ 07.07.2013 14:19 GÜNCELLEME 07.07.2013 14:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Octavio da Silva adlı hakem, Josenir dos Santos adlı bir futbolcuyla münakaşaya girdi. Münakaşa fiziksel kavgaya dönüşünce hakem, çıkardığı bıçakla futbolcuyu ağır şekilde yaraladı.

KAFASINI SAHANIN ORTASINA DİKTİLER

Hakemin bu hareketi üzerine çılgına dönen taraftarlar sahaya indi ve hakemi taşlamaya başladı. Ancak bu da taraftarların hıncını almaya yetmedi.

Taş darbeleriyle yaralanan hakemi yakalayan saldırganlar, bıçakla ellerini ayaklarını ve kafasını hunharca kesip kesti ve kesik başı bir direğe geçirerek sahanın ortasına dikti.

YORUMLAR 3
  • Alparslan Bozkurt 12 yıl önce Şikayet Et
    sami kardes. ben dinimizdeki kisastan bahsetmedim eden bulur demek istedim hakemin bicakla sahada ne isi var, korkuyorsa yapmasin hakemlik zorlami yaptiriyorlar belki hakemin kafasini kesen futbolcunun abisi babasi vs. Allah korusun sen evladini yada kardesini öyle birisi yaralamis görsen ne yaparsin? ben olayi savunmuyorum ama hakemde vahsetin bir parcasi demek istedim sadece
    Cevapla
  • sami çatalbaş 12 yıl önce Şikayet Et
    kısas böylemi oluyor. insaf yahu vahşete kısas demişsin. bu dinimize hakarettir.kısas bir adalet süreciyle olur. işkenceyle öldürmüşler adamı resmen. tamam o da suçlu ama ona yapılan iş suçun ötesinde resmen vahşet.
    Cevapla
  • Alparslan Bozkurt 12 yıl önce Şikayet Et
    kisasa kisas. ilk hakem bicak kullanmis futbolcuyu agir yaralamis belki ölecek yaptigina karsilik vermisler
    Cevapla