Futbolcular 'kalaşnikof'la hatıra pozu verdi

Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta lider konumda olan Aydınspor 1923, hafta sonu Belediye Bingölspor'a konuk oldu. Hem maçtan önce hem de maçtan sonra olaylar çıktı. Maçtan sonra linç olmaktan kurtulan Aydınspor'lu futbolcular, sığındıkları çevik kuvvet aracında silahlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Futbolcular 'kalaşnikof'la hatıra pozu verdi
Futbolcular 'kalaşnikof'la hatıra pozu verdi
GİRİŞ 03.04.2013 09:47 GÜNCELLEME 03.04.2013 11:47
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta oynanan Belediye Bingölspor, Aydınspor 1923 maçı öncesi ve maç sonrası, alışık olduğumuz ancak görmek istemediğimiz çirkin olaylar yaşandı.

Bingöl Şehir Stadı'ndan oynana maç 2-1 Belediye Bingölspor'un galibiyeti ile devam ederken  karşılaşmanın hakemi Emre Kosif, uzatma dakikalarında Belediye Bingölspor'dan Serkan Özdemir'e kırmızı kart gösterdi. Aydınspor'lu Zafer Cansız'ın 90+'da attığı golün ardından hakemin Bingölspor'dan Oğuz Başaran'a kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

FUTBOLCULAR LİNÇ OLMAKTAN KURTULDU

90+6'de yediği golle 2 puan kaybeden Bingöllü idareci, futbolcu ve taraftarlar, Aydınspor 1923'lü futbolcu ve teknik heyete saldırdı. Futbolcular linç olmaktan kurtuldu. Gazeteciler ise sahayı panzerle terk etti.

AYDINSPORLULAR KALAŞNİKOFLA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

Çevik kuvvet polisleri Bingöllü taraftarların saldırısından korumak için Aydınspor 1923'lü futbolcuları zırhlı aracın içerisine aldı. Çevik kuvvet ekipleri, Bingöllü taraftarları ve olayları sakinleştirmek için dışarıda büyük çaba sarf ederken, Aydınsporlu taraftarlar içeride polis silahlarıyla ‘hatıra pozu' verme telaşına girdi. Biber gazı bombası atmaya yarayan ‘gaz tüfeği' ve ‘kalaşnikof'la fotoğraf çektiren futbolcuların dışarıda olan bitenlerden habersiz davranmaları ve polisin buna göz yumması tepkilere sebep oldu. Bu fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşan Aydınspor'lu futbolcular, gelen tepkilerden kısa bir süre sonra fotoğrafları Facebook'tan kaldırmak zorunda kaldı. 

İŞTE FOTOĞRAFLAR: 

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 11
  • Melih 11 yıl önce Şikayet Et
    Hani anlaşıyorlardı. Terörü bitireceğiz diyenler nerde.Bir futbol takımı ne durumlara düşmüş bunu görmüyorlarmı.Admalar maça mı gitmiş yoksa can pazarından canlarını kurtarmaya mı belirsiz.O futbolcuların o duruma düşmesine sebep olanlar nedre birde onlara sorsanıza.
    Cevapla
  • mustafa erdem 11 yıl önce Şikayet Et
    Mağdur Olan Aydınspor1923. Olaylar sonucunda olana aydınspor 1923 e oldu Bingölspor un ceza alması gerekir acilen TFF ye görev düşüyor en az 1 yıl ceza ligden ihraç maç bitmemeise rağmen sahaya girip futbolcu dövmek
    Cevapla
  • Mahone 11 yıl önce Şikayet Et
    Gayet normal... Adam parasını kazanıyor ,eğleniyor.. Asıl dışarıda boşu boşuna kavga edenler haber yapılmalı.. Maç için kavga eden taraftarlar araştırma konusu olması lazım aslında.. Beyinleri incelenmesi lazım mikroskopla bulunup..
    Cevapla
  • Cenk Belcika 11 yıl önce Şikayet Et
    Cenk Belcika. Guzel ulkem ceyrek finalde olsaniz ne yazar,her 10 15 senede bi ceyrek final oynicaksak hic oynamiyalim daha iyi,12 sene sonra bi ceyrek final yakaladik resmen reali simdiden bile eledik utanmasak 5-0 yenecez diyecegiz..yani okadar basit olduk artik..futbol bilgisi yok bos bos konusuyoruz..adamlar ancak bize guluyor..adamlar son 2 macta barcelona'yi mahvetti..ve biz gelmis schalke'nin elinde cok zor kurtulduk ve gelmisiz real madridi eleyecegiz diyoruz..bu kadar rezillik olmaz..ben gs'liyim en azindan iyi skorla kaybedelim yani 1-0 2-0 yada 3-1 felan..yoksa mahvederler bizi abi gol makineleri hepsi!!
    Cevapla
  • MUSTAFA AYAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    NE VAR KARDEŞİM ÇOCUKLAR ANI YAŞAMIŞ.. aydınlı onlar oturup ağlayacak değiller. bir aydınlı olarak efe torunu bunlar yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle