İşte Adanalı Cristiano Ronaldo

Adana'da Seyhan Spor'da futbol oynayan Gökmen Akdoğan, Real Madrid'in Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'ya benzediği için büyük ilgi görüyor.

GİRİŞ 27.03.2013 13:59 GÜNCELLEME 27.03.2013 14:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana'da ev hanımı Hacer ve bir okulda hizmetli olarak çalışan Hakan Akdoğan'ın 3 çocuğundan biri olan, futbol aşığı Gökmen Akdoğan (23), La Liga'da Real Madrid'de top koşturan Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'ya benzerliğiyle dikkat çekiyor.

Küçük yaşta futbola başlayan ve Ronaldo'yu örnek alan Akdoğan'a bir ağabeyinin Ronaldo'ya benzediğini söylemesiyle ortaya çıkan benzerlik annesinin de onaylamasıyla gün yüzüne çıktı. O günden sonra Ronaldo gibi giyinen, Ronaldo gibi futbol aynayıp, onun gibi çalım atan, frikik atan Akdoğan, bu benzerlikten dolayı yolda gezerken 7'den 77'ye herkes tarafından ilgi görüyor. Kendisi de futbolcu olan ve amatör takım Seyhan Spor'da futbol oynayan Akdoğan, yazları da Kuşadası'na giderek barda çalışıyor.

Akdoğan, Ronaldo'ya benzediği için Kuşadası'nda patronunun kendisini barın önüne koyduğunu belirterek, "Beni gören kızlar hemen yanıma geliyor. Benimle Ronaldo'ya benzediğim için fotoğraf çektirip, sohbet ediyorlar. Benden imza alan turistler çok şaşırıyorlar. Beni Ronaldo zannediyorlar. Patron benim sayemde müşteri çekiyor" dedi.

Türkiye'de de yolda gezerken insanların durdurup fotoğraf çektirdiğini anlatan Akdoğan, "Real Madrid Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray ile eşleşti. Ronaldo İstanbul'a gelecek tüm imkanları seferber edip oraya gitmek istiyorum. Tek hayalim Ronaldo ile tanışmak onu görmek" diye konuştu.

(İHA)

İşte Adanalı Cristiano Ronaldo
GALERİYE GİT
YORUMLAR 2
  • Ömer Taş 11 yıl önce Şikayet Et
    Alakası yok. Hiç bir benzerlik kuramadım vallaha.. Alakaya maydanoz! :))
    Cevapla
  • Esad Kılıç 11 yıl önce Şikayet Et
    o nasıl bir şorttur öle . benziyorda arkadaşım fizik benzemiyor çocuk yememiş içmemiş benzemiş
    Cevapla