Meireles'in cezasıyla ilgili müthiş iddia!

Derbinin hakemi Halis Özkahya bir öğretmen arkadaşına, "Öyle bir rapor döşendim ki, kurtulmaları mümkün değil" dediği, bunun söz konusu kişi tarafından Yıldırım'a iletildiği belirlendi.

Meireles'in cezasıyla ilgili müthiş iddia!
Meireles'in cezasıyla ilgili müthiş iddia!
GİRİŞ 22.12.2012 09:36 GÜNCELLEME 22.12.2012 09:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rakipleri ve diğer takımlarla ilgili verilen kararlar yüzünden duyduğu rahatsızlığı, dün baş başa görüştüğü Federasyon Başkanı Demirören'e aktaran Aziz Yıldırım'ı asıl çıldırtan olayın, derbinin hakemi Halis Özkahya'nın, raporuyla ilgili bir öğretmen arkadaşına söylediği iddia edilen sözlerdi. Özkahya'nın, İzmit'te öğretmenlik yapan bir arkadaşına, derbiyle ilgili olarak, "Öyle bir rapor döşendim ki, kurtulmaları mümkün değil" dediği, bu öğretmenin de hemen Başkan Aziz Yıldırım'ı arayıp, bu sözleri aktardığı ileri sürüldü.

Mümtaz adındaki bu öğretmenin, Özkahya'nın kendisine söylediğini iddia ettiği sözleri aktarırken, ortamda başka bir arkadaşının daha bulunduğunu Yıldırım'a söylediği öğrenildi. Fenerbahçe Başkanı'nın bunun üzerine o kişiyi telefonla arayıp, Mümtaz öğretmenin sözlerini teyit ettirdiği belirlendi. Aziz Yıldırım'ın bu gelişme sonrasında geçtiğimiz günlerde yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve Deniz Tolga Aytöre ile birlikte düzenlediği basın toplantısına karar verdiği kaydedildi.

(fanatik.com.tr)


 

 

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    bu hakemin kesin bir ceza alması lazım??..... ....yada dava edilsin!??.. resmen türk futboluna nifak sokuyorlar taraftarları birbirlerine işte böyle düşürüyorlar!!!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    işte bir hakemin fenerbahçe düşmanlığı!?.... ...demekki bu hakemler sırf fenerbahçeye düşmanlık için sahalara çıkıyorlar!!! yeter artık!!! ..yazıklar olsun hepsine?...
    Cevapla
  • Bir dost 11 yıl önce Şikayet Et
    yine başladı bizans oyunları...... adam gibi maçı sahada kazanın, fiskoslarla, dedikodularla, bizans oyunlarıyla değil...
    Cevapla