Meireles avukatını İstanbul'a çağırdı

Meireles'in avukatını İstanbul'a çağırdığı ve kendisi hakkında olumsuz rapor yazan hakem Halis Özkahya'yı dava edeceği ifade edildi.

Meireles avukatını İstanbul'a çağırdı
Meireles avukatını İstanbul'a çağırdı
GİRİŞ 21.12.2012 07:54 GÜNCELLEME 21.12.2012 07:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından çılgına dönen Raul Meireles, hakem Halis Özkahya'yla sert bir şekilde tartışmıştı. Bu itiraz sırasında bir el hareketi yapan Meireles'in bu davranışını 'gay hareketi' olarak yorumlayan Özkahya, Portekizli'yi rapor etmişti. Fenerbahçe TV aracılığıyla kendisini savunan Meireles, "Bu benim için bir cezadan daha önemli. Çünkü ben insanları ayırmam. Hakemi dava edeceğim" sözleriyle, hakkını arayacağının sinyallerini vermişti. Meireles'in zaman kaybetmeden avukatını İstanbul'a çağırdığı ve kendisi hakkında olumsuz rapor yazan hakem Halis Özkahya'yı dava edeceği ifade edildi.

YORUMLAR 4
  • ibrahim yildiz 11 yıl önce Şikayet Et
    mahkemeye versen ne olacak mireles ! mahkemeler birilerinin elinde ve fenerbahçe düşman ilan edilmiş. malesef acı gerçekler bir bir ortaya çıkacak. gerçek okyanusun dibinde de olsa yüce ALLAH ortaya çıkarır.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    doğulu ? görüntüleri iyi izle? izlemeden yorum yapıyorsun?..... ...tv.görüntülerinde meirelesin ne küfür nede karşı bir hareket yapmadığı kanıtlandı? ..utanmadan yalan konuşuyorsun? tabiki meireles hakemi dava edecek adam hayatında hiç kırmızı görmemiş?..bu resmen kişilik haklarına hakaretdir.
    Cevapla
  • doğulu 11 yıl önce Şikayet Et
    halis özkahya' nın yerinde olsam ben seni mahkemeye verirdim.. maçı izleyen herkes gördü yaptığı hareketi.. her halde hakemdende bekledi kendise aynı hareketi yapmasını... hakem soğuk kanlıydı uymadı meireles e ...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 11 yıl önce Şikayet Et
    bu hakemler artık fazla olmaya başladı?...caner konusundada aynı şeyi yaptılar!!!!?.... .......caner olayında olmayan pozisyonu raporlarına yazdılar ceza verdiler? artık yeter!!!!!!....birilerinin bu hakemlere dur demesi lazım yoksa çok büyük olaylar olacak!!!!!!!!!!
    Cevapla