Volkan: Selçuk'un golünde hatalıydım

Fenerbahçeli Volkan Demirel, derbi maçta duran toptan iki gol yiyerek mağlup olduklarını söyledi. Volkan, Selçuk İnan'ın frikik golünde de hatalı olduğunu ifade etti.

Volkan: Selçuk'un golünde hatalıydım
Volkan: Selçuk'un golünde hatalıydım
GİRİŞ 16.12.2012 23:12 GÜNCELLEME 16.12.2012 23:12

Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşmanın sonrasındaki basın toplantısında konuşan tecrübeli kaleci, "Fazla söylenecek birşey yok. Duran iki toptan gol yedik ve mağlup olduk. Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. Kazanmayı çok istiyorduk fakat kendi taraftarımızı üzdük." dedi.

Volkan Demirel, Selçuk İnan'ın golünde hatalı olduğunu kabul ederek, "Selçuk güzel yere vurdu. Kapattığım köşeden gol yedim. Hatalıydım." diye konuştu.

HASAN ALİ: SADECE BİR MAÇI KAYBETTİK, ŞAMPİYONLUĞU DEĞİL

Basın toplantısına katılan Hasan Ali Kaldırım da "Zor bir 90 dakika oldu. Derbi maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Kötü goller yedik. İki tane duran toptan gol yiyerek derbiyi kaybettik. İlk yarı iyi mücadele ettik fakat ikinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Taraftarlarımızı üzdük fakat biz sadece bir maçı kaybettik, şampiyonluğu kaybetmedik. Sezon sonunda şampiyon olursak bu maçı ve skoru kimse hatırlamaz. Galatasaray'da Kadıköy'e gelecek. Üç kulvarda başarılı olmak istiyoruz." diye konuştu.

Genç futbolcu, sağ ayakla kariyerinde ilk golünü Galatasaray'a attığını sözlerine ekledi.