Fenerbahçe forvetine kavuşuyor! Cihan Kamer tarih vererek açıkladı
Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer, Sturm Graz galibiyetinin ardından transfer süreci hakkında bilgi verdi. Kamer, forvet transferi için tarih verdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, Sturm Graz'ı Kadıköy'de 2-0 mağlup etti. Yeni transferlerden Mason Greenwood, gol sevinci yaşadı.
Maçın ardından Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer, galibiyet ve transfer üzerine konuştu.
Sakatlık yaşayan Oosterwolde için Kamer; "Jayden Oosterwolde maalesef 3-4 hafta bizimle olmayacak.” sözlerini sarf etti.
"FORVET TRANSFERİ PLAY-OFF'A YETİŞECEK"
Gündemdeki forvet transferi için konuşan Cihan Kamer; "İnşallah Vedat'ın iyileşmesiyle birlikte o dönemde aramıza bir santrforumuz daha katılacak. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bunlar da tamamlandığında, santrforsuz alınan bu sonuç bizim için gurur verici. Yarın santrforlarımız da devreye girerse, çok daha farklı sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz. Forvet transferi de play-off'a yetişecek." dedi.
-
Kaya fb 38 dakika önce Şikayet EtGeçen sezon olmadı. Hala da ses yok forvetten. Aziz başkan keşke daha önce gelseydi.Beğen Toplam 1 beğeni