Mert Hakan Yandaş başkan adaylarına seslendi! '1 sezon 1907 TL'ye oynarım'
Fenerbahçe ile sözleşmesi haziran ayının sonunda sona erecek olan Mert Hakan Yandaş'ın flaş bir adım attığı öne sürüldü. Tecrübeli oyuncunun 1 sezon daha takımda kalmak için başkan adaylarına teklifte bulunduğu iddia edildi.
GİRİŞ 15.05.2026 13:21
GÜNCELLEME 15.05.2026 13:21
12 ay mahrumiyet cezası alan Mert Hakan Yandaş için sıcak gelişmeler yaşanıyor. 32 yaşındaki orta saha ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.
MERT HAKAN YANDAŞ'TAN SÜRPRİZ TEKLİF
Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre: Mert Hakan Yandaş ile Ali Koç döneminden bir yönetici görüştü. İddiaya göre deneyimli futbolcu, sarı-lacivertli camiaya olan bağlılığını vurgulayarak oldukça duygusal ifadeler kullandı.

Mert Hakan'ın, "Ben Fenerbahçe'de bir yıl ücretsiz oynamak istiyorum. Camiaya borcumu ödemek istiyorum. Başkan adaylarına şunu söylemek istiyorum; 1907 TL'ye bir sezon oynamaya hazırım." dediği öne sürüldü.
YORUMLAR 6
-
Diego 7 dakika önce Şikayet EtZaten bir sezon cezası var habu adami takımda tutan başkan gelmesin sakın ha! sakin fesih yapın kovun.Beğen
-
DURSUN 13 dakika önce Şikayet EtSenin gibi birisinin futbolcu bile olmaması gerekiyorBeğen
-
Orhan Kaptan 19 dakika önce Şikayet EtYürü git geldin geleli yattin bir Gram faydan yokBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 21 dakika önce Şikayet Etgs li oyuncu istemiyoruz bedava da olsa.Beğen
-
Siirtli 31 dakika önce Şikayet EtBaşkanlar sana 1.907,00-TL versin hiç bir sezon oynamaBeğen