Fenerbahçe'den son dakika Tedesco ve Devin Özek kararı! Resmen yollar ayrıldı

Son dakika haberi... Fenerbahçe, Teknik Direktör Domenico Tedesco ve Sportif Direktör Devin Özek ile yolların ayrıldığını duyurdu.

GİRİŞ 27.04.2026 22:08 GÜNCELLEME 27.04.2026 22:46
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Fenerbahçe, dün oynanan Galatasaray derbisinde alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıdan çıkan kararları duyurdu.

TEDESCO VE DEVİN ÖZEK DÖNEMİ SONA ERDİ

Sarı-lacivertliler, son haftalarda yaşanan puan kayıplarının üzerine derbi mağlubiyetinin de eklenmesiyle birlikte Fenerbahçe Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Domenico Tedesco ile yolları ayırma kararı aldı.

Domenico Tedesco ve Devin Özek

Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamada, Tedesco'nun yanı sıra Sportif Direktör Devin Özek ve Futbol Koordinatörü Berke Çelebi ile de yola devam etmeme kararı alındığını resmen açıkladı.

SON 3 MAÇTA TAKIMIN BAŞINDA ZEKİ MURAT GÖLE OLACAK

Sarı-lacivertlilerde sezonun kalan son 3 maçında takımın başında Yardımcı Antrenör Zeki Murat Göle'nin olacak.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantıda alınan kararlar doğrultusunda;

Teknik Direktörümüz Domenico Tedesco ve teknik heyeti ile yollarımız ayrılmıştır.

Sportif Direktörümüz Devin Özek ve Futbol Koordinatörümüz Berke Çelebi ile de yollarımızın ayrılması kararlaştırılmıştır. 

Kendilerine kulübümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz.

Yardımcı Antrenörümüz Zeki Murat Göle, sezonun kalan maçlarında takımımızın başında sahaya çıkacaktır.

Domenico Tedesco

TEDESCO'NUN FENERBAHÇE KARİYERİ

Ali Koç döneminde Fenerbahçe'nin başına geçen İtalyan asıllı Alman teknik direktör Domenico Tedesco, Sarı-lacivertlilerin başında 45 resmi maça çıktı.

Tedesco, bu maçlarda 26 galibiyet, 12 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşadı.

İtalyan teknik direktör, Fenerbahçe kariyerinde 2.00 puan ortalaması tutturdu.

KARAGÜMRÜK MAÇI SONRASI UYARMIŞTI

Fenerbahçe'nin Karagümrük'e 2-0 mağlup olduğu maçın ardından Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, Teknik Direktör Domenico Tedesco ve Sportif Direktör Devin Özek ile görüşme gerçekleştirmişti.

Tedesco ve Özek ile yola devam edileceğini duyuran Saran, "Gerekli ültimatomlar verildi, bir daha tekrarlanmayacak. Hocamızla devam ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 135
  • Muhammet 3 dakika önce Şikayet Et
    Belkide en masumu tedesco idi hataları vardı. Bu ikili gitti yönetim neyi bekliyor getirdikleri ile beraber topunu alıp gitsinler . Kante ,cehriff, ederson vs vs takımın çoğu
    Cevapla
  • Vatandaş 6 dakika önce Şikayet Et
    Adam iyidi ne futbolcularda hicmi suç yok penaltıyı taliska kaçırdı tetoskimi
    Cevapla
  • misafir 9 dakika önce Şikayet Et
    Aykut , İsmail , Volkan ve Emre hoca görev dağılımı yapıp ellerini taşın altına koymaları lazım
    Cevapla
  • Yaşar yıldız 12 dakika önce Şikayet Et
    Bay bay erinde bi karar olmuş darısı oynamayan oyunculara
    Cevapla
  • Misafir 12 dakika önce Şikayet Et
    Herkes gidiyor zeki orda bence uğursuzluk bu arkadaşta olabilir birde onu gönderip deneyin beyler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle