Fenerbahçe'de başkanlık yarışı başladı! Listeler oluşturuluyor: Teknik adamlarla görüşüldü
Fenerbahçe başkan adayları Hakan Safi ve Barış Göktürk'ün yönetimlerini oluşturmaya başladığı belirtildi.
Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışı devam ederken gözler bir taraftan da sezon sonu yapılacak olan başkanlık seçimine çevirildi.
Başkan adaylığı için Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Hakan Safi ve Barış Göktürk'ün isimleri öne çıkıyor.
Bu doğrultuda başkan adayları seçim çalışmalarına şimdiden başladı.
Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Hakan Safi ve Barış Göktürk yönetimlerini oluşturmaya başladı. Barış Göktürk'ün bazı teknik direktörlerle temas halinde olduğu da belirtildi.

Yönetimlerini de oluşmaya çalışan Hakan Safi ve Barış Göktürk'ün bazı isimlerle görüştüğü de kaydedildi.
Hakan Safi'nin Metin Sipahioğlu ve Nezih Barut'la görüştüğü Barış Göktürk'ün ise Selahattin Baki, Metin Şen, Ozan Balaban, Nezih Kırımlı'yı listesine dahil ettiği belirtildi.

-
Adamın biri 7 dakika önce Şikayet EtMehmet Ali Aydınlar tek gecerimBeğen
-
kartal 29 dakika önce Şikayet EtŞampiyonluk yarışı nerde devam ediyor anlamadım neyse pöff.Beğen
-
Suat 31 dakika önce Şikayet EtBeter ol fenerBeğen
-
Kara Kartal 16 dakika önce Şikayet EtFenerin ölüsünden bile ödünüz kopuyor be!Beğen
-
Misafir 35 dakika önce Şikayet EtTek aday başkan; Aziz Yıldırım. Gelmediği sürece FB toparlanmaz..Beğen Toplam 2 beğeni
-
Fbden olmaz 51 dakika önce Şikayet EtYabancılarla yol yürümeyen başkan gelsin...Beğen Toplam 4 beğeni