Zeki Murat Göle: Fenerbahçe seviyesinde görülemeyecek goller yedik
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında konuk olduğu Hesap.com Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de yardımcı antrenör Zeki Murat Göle, 2-0 geriye düştükleri maçta öne geçebilecek fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.
Göle, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, teknik direktörleri Domenico Tedesco'nun rahatsızlığından dolayı Antalya'da bulunamadığını, kadro değişikliklerinde kendilerinin tek başına karar almadığını, kendisiyle olabildiğince görüştüklerini belirtti.
Maçın ilk yarısında takımda enerji eksikliği olduğunu ifade eden Göle, "Maça yüksek tempoda başlayamadık. Nottingham Forest maçındaki enerjiyi sahaya yansıtamadık. Daha fazla topa sahip olabilirdik. İlk yarıda bunlar eksikti. İkinci yarının başında da çok basit bir gol yedik. Fenerbahçe seviyesinde görülemeyecek goller yedik. Sonra reaksiyon verdik, skoru 2-2'ye getirdik, öne de geçebilirdik." diye konuştu.
Göle, şampiyonluk yarışının uzun olduğunu, sonuna kadar mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
-
Misafir 13 dakika önce Şikayet EtVah garibim vahBeğen
-
dr aybüke 55 dakika önce Şikayet EtBu sonucn boyle olacani bildikleri icin tedesco cikmdi maca yaziklr olsunBeğen
-
gral 57 dakika önce Şikayet Etederson çok basit goller yemeye devam ediyorBeğen
-
Takaaaaa 59 dakika önce Şikayet EtMurat hoca suç ne sende nede oyuncularda suç şimdiye kadar ses çıkartmayan başkanda ve yönetimde,bak gs başkanına hocasına bir posizyonda hemen ağlayarak kameralar karşısına çıkıp ağlıyorlar tff ye rest çekip sakın ha diyorlar bizim sado ne yapıyor saha dışına çıkmayacağız diyor, tff başkanı gibi korkup ses çıkartmıyor neyden korkuyorsa artık bunun ceremesini kulüp ve taraftar çekiyorBeğen