Fenerbahçe 19 yaşındaki forveti Türkiye'ye getirecek: Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe, Sidiki Cherif'in transferi için Fransa Ligue 1 ekibi Angers ile prensipte anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 31.01.2026 15:41 GÜNCELLEME 31.01.2026 16:28
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde son haftaya girilirken Fenerbahçe, forvet hattını Angers'ın 19 yaşındaki santrforu Sidiki Cherif ile güçlendiriyor.

A Spor'un haberine göre, Sarı-Lacivertliler Fransız ekibi ile genç oyuncunun transferi için prensipte anlaşmaya vardı.

Haberde, Cherif'in kısa süre içerisinde İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçebileceği detayına yer verildi.

19 yaşındaki Sidiki Cherif, Alman futbol takip ve analiz sitesi Transfermarkt'e göre 7 milyon Euro piyasa değerine sahip.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'ya göre Fenerbahçe, Cherif için Angers'a 4 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek.

Performansa bağlı 3 milyon Euro bonus maddesinin yer aldığı anlaşmada, oyuncunun bonservisi için 18 milyon Euro talep ediliyor.

Gine asıllı Fransız futbolcu Cherif bu yıl Angers formasıyla Ligue 1'de 19 maça çıkarken 4 kez gol sevinci yaşadı.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 39
  • y77 1 ay önce Şikayet Et
    19 maç 4 gol. bizde de artık 5 gol galan atar artık
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Oyuncu yetenekli, hemde cok yetenekli. Böyle oyuncun varsa, kanatlarin cok gol atar ama adamda sakatlik sorunu var yoksa Fenerbahce zaten alamazdi. Ben transfer etmezdim.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    19 maça çıkıyor 4 gol atıyor biraz az degilmi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de FB de 10 atar 10 gölde hakemlerle atar olur biter
    Cevapla
  • ÇAĞRIBEY 1 ay önce Şikayet Et
    güzelin dedikodusu çok olur
    Cevapla
  • Vejdo 1 ay önce Şikayet Et
    19 maçta 4 gol bir de golcü diye alıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle