Tedesco kazandığı kupa sonrası ilk sözlerini hatırlattı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, "Bugün bu kupayı kutlayacağız. Bizim için bir motivasyon olacak. Oyuncuların galibiyetler almasına ve özgüvene ihtiyacımız var demiştim ilk geldiğimde." dedi.
2025 Turkcell Süper Kupa final maçında Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 yenerek kupanın sahibi oldu.
Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Domenico Tedesco açıklamalarda bulundu.
Tedesco'nun açıklamaları şu şekilde:
"SANKİ 8 AYDIR BURADA GİBİYDİ"
"Matteo Goundouzi'nin nasıl oynadığını gördünüz, oyuna çok büyük karakter koydu. Sanki 8 aydır burada gibiydi."
"DAHA GÜÇLÜ HALE GELİYORUZ"
"Tabii ki çok mutluyum. Biz güçlü bir takımız ve birlikte daha güçlü hale geliyoruz."
"BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR"
"Kutlamanın oyunculara ait olduğunu düşünüyorum. Sahada savaşan onlar. Benim için bu kupa, Fenerbahçe ailesine ve taraftarımıza ait. İnanılmazlar çünkü! Bu yüzden bu işi yapmayı çok seviyoruz. Benim için bu taraftarın hocası olmak büyük bir zevk ve onur."
"3-4 GOL ATABİLİRDİK"
"Adım adım ilerlemeliyiz. Bugün bu kupayı kutlayacağız. Bizim için bir motivasyon olacak. Oyuncuların galibiyetler almasına ve özgüvene ihtiyacımız var demiştim ilk geldiğimde. İlk yarıda iyi bir oyun oynadık, etkileyici bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Kupayla birlikte bu da benim için önemli. 3-4 gol atabilirdik. Bu da beni mutlu eden bir etken."
"LEROY SANE HER MAÇ BANA GOL ATTI"
"Leroy Sane, Almanya'da oynadığımız her maçta bana gol attı. Bu kez gol atamadığı için mutluyum."
-
Misafir 8 ay önce Şikayet EtTFF MHK Hakemler Sana Kupa Kazandırmak İçin Elinden Geleni YaptıBeğen
-
İsmail 8 ay önce Şikayet EtHadi oradan, dua et ki atılması gereken GS oyuncular vardı atmadılar...Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir1 9 ay önce Şikayet EtBedo kardesim maci izlemedin galiba... Osimhen yoksa, gese yok belli olduBeğen Toplam 4 beğeni