Fenerbahçe'de stoper için adres yine ayrı! Hedef Beraldo... Gelirse kasa dolacak
Fenerbahçe, Fransız devi PSG'nin 22 yaşındaki stoper oyuncusu Lucas Beraldo'yu renklerine bağlamak istiyor. Kanarya, gelecek hafta PSG ile ilk görüşmeyi yapacak.
Ara transferde Jayden Oosterwolde'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe, Paris Saint Germain'in (PSG) Brezilyalı stoperi Lucas Beraldo'yu listesine aldı.
TRANSFERDE ADRES YİNE PARİS
Sezon başında Milan Skriniar ve Marco Asensio'yu Fransız ekibinden kadrosuna katan Fenerbahçe, Beraldo transferinde de ikili ilişkilerine güveniyor.
Bu sezon Luis Enrique'nin gözüne giremeyen ve rotasyonda kalan 22 yaşındaki stoper, Brezilya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda mücadele etmek için düzenli olarak forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor.
Fenerbahçe de bu durumu fırsata çevirmeyi planlıyor. Sarı-lacivertliler, Beraldo için PSG'ye satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yapacak.

BERALDO GELİRSE FENERBAÇE JAYDEN'LA KASASINI DOLDURACAK
Stoper listesinde ilk sıraya Lucas Beraldo'yu yazan Fenerbahçe, Sambacı oyuncu için Fransız ekibinden de randevu talep etti. Yönetici Ertan Torunoğulları, önümüzdeki hafta PSG ile masaya oturacak.
Sarı-lacivertliler Beraldo transferinde mutlu sona ulaşırsa, Avrupa'dan talipleri olan Jayden Oosterwolde'yle de yollarını ayıracak.
Hollandalı oyuncunun menajeri şu sıralar Roma'yla görüşme halinde... Sarı Kanarya, eğer Beraldo'yu imzaya getirebilirse Oosterwolde'den 20 milyon euronun üzerinde kazanç elde etmeyi planlıyor.

Guardiola'nın vazgeçilmeziydi! Üzerini çizdi: Kovacic, Beşiktaş'a önerildi
SERGEN YALÇIN DA TRANSFERİNE ONAY VERDİ
Öte yandan Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Beraldo transferi için Süper Lig'den Beşiktaş'ın da oldukça istekli olduğu öğrenildi.
Sözcü'nün haberine göre, Brezilyalı futbolcu menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a da önerildi ve Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın, Beraldo'ya onay verdi.
PSG ile tüm kulvarlarda 72 maça çıkan Beraldo, bu karşılaşmaların 12'sinde ise sol bek olarak görev yaptı.
22 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

BERALDO KİMDİR?
Lucas Beraldo, 24 Kasım 2003 yılında dünyaya geldi. Paris Saint-Germain ve Brezilya milli takımında stoper veya sol bek olarak oynayan Brezilyalı profesyonel futbolcudur.
26 Mayıs 2022'de Beraldo, Peru kulübü Ayacucho'ya karşı 1-0'lık Copa Sudamericana galibiyetinde São Paulo ile profesyonel ilk maçına çıktı.
1 Ocak 2024'te Beraldo, Ligue 1 kulübü Paris Saint-Germain'e 20 milyon euro olduğu bildirilen bir ücret karşılığında transfer oldu ve Haziran 2028'e kadar geçerli bir sözleşme imzaladı.
İki gün sonra, Şampiyonlar Kupası'nda Toulouse'a karşı 2-0'lık galibiyette yedek oyuncu olarak ilk maçına çıktı ve kulüple ilk kupasını kazandı.
-
Adalet 10 saat önce Şikayet EtHiç bir başarı ve kazanç yokken bu kadar harcama!!!??? Aynı durum Galatasaray için yaşansa TFF başkanı on kere açıklama yapmıştı: ALDİRTMAM, OLAMAZ, CEZA KESERİM. Şu an pusmuş, sesi soluğu çıkmıyor. Türkiye tarihi böyle bir tff başkanını da yaşadı.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Buda geçer yahu 9 saat önce Şikayet EtFb nin harcadığı gs yanında devede kulak fanatiklik böyle birşeyBeğen Toplam 3 beğeni
-
Hayal 11 saat önce Şikayet EtHayal satıyor taraftarlarınaBeğen
-
Misafir 11 saat önce Şikayet EtHangi parayla alacaklar daha bankalar birliğinden çıkamadılar o kadar borçla pek inandırıcı gelmediBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 11 saat önce Şikayet Etolum gelme seni mutfak dan geri gönderirler ...Beğen Toplam 2 beğeni
-
misafir 12 saat önce Şikayet EtDereyi geçerjen binit drğiştirilmez. Ostervolde satılmaz.Beğen Toplam 1 beğeni