Talisca'ya ülkesinden talip! Ocak'ta ön sözleşme...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Anderson Talisca'ya ülkesinden talip çıktı. Deneyimli futbolcu Corinthians'ın radarına takıldı.

Talisca'ya ülkesinden talip! Ocak'ta ön sözleşme...
Talisca'ya ülkesinden talip! Ocak'ta ön sözleşme...
GİRİŞ 13.11.2025 14:10 GÜNCELLEME 13.11.2025 14:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre Corinthians, yıldız futbolcu Anderson Talisca’yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

Egool'un haberine göre; FIFA’nın uyguladığı yaptırımlar nedeniyle transferde belirli kısıtlamalar yaşayan Corinthians, buna rağmen takımı tecrübesiyle güçlendirebilecek isimleri gündemine aldı. Talisca’nın bu profile tam olarak uyduğu ifade edildi.



OCAK'TA ÖN SÖZLEŞME İMZALAMAK İSTİYORLAR


Haberde, Corinthians’ın henüz Talisca için resmî bir teklif sunmadığı, ancak oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona ermesine kısa süre kalması nedeniyle Ocak ayında ön sözleşme imzalamayı planladığı aktarıldı.

Ayrıca, 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızla sadece Corinthians’ın değil, birkaç başka Brezilya kulübünün de ilgilendiği öne sürüldü.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 19 dakika önce Şikayet Et
    hemen gitsin
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 2 saat önce Şikayet Et
    Harika habet
    Cevapla
  • Levrock 2 saat önce Şikayet Et
    Boş transfer....
    Cevapla