Fenerbahçeli yıldız için çarpıcı yorum: 'Çoğu kişiyi kel bırakır'

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yi 4-0 mağlup etti. Maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertlilerin performansını değerlendirirken mücadelede 2 gol atan Youssef En-Nesyri için de ayrı parantez açtı.

GİRİŞ 28.10.2025 09:01 GÜNCELLEME 28.10.2025 09:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK'yi Youssef En-Nesyri(2) ve Anderson Talisca'nın (2) golleriyle 4-0 geçti.

Karşılaşmayı Sports Digitale YouTube kanalında değerlendiren Rıdvan Dilmen, En-Nesyri'ye ayrı parantez açıp sarı-lacivertlilerle ilgili bir de öngörüde bulundu.

"'Bundan bir şey olmaz' 7 gol, 'Bundan bir şey olmaz' 30 tane geçen sene resmi gol, 0 penaltı. Avrupa'da penaltı kaçırdı. Penaltıları atsa Türkiye'nin gol kralıydı. hiç tartışmayalım değil mi?"

Rıdvan Dilmen

"Bazı oyuncularla ilgili 'Çok iyi golcü' deniyor. Bir kere, çok iyi golcü çok az adama söylenir. Mesela santrfor Harry Kane çok iyi futbolcudur, aynı zamanda çok iyi golcüdür. Icardi çok iyi futbolcu çok da iyi golcü, fit olduğu zaman. Dzeko çok iyi futbolcu, çok iyi santrfor."

"En-Nesyri'den hiç beklemeyin siz aldı, verdi, indirdi falan, öyle bir şey yok. En-Nesyri kutuya girdiği zaman çok kişiyi kel bırakır, saç baş yoldurur ama bir anda da ilk yarıyı 2-0 kapattırır."

Youssef En-Nesyri'nin Gaziantep FK karşısındaki gol sevinci, 27 Ekim 2025

"Fenerbahçe, önümüzdeki hafta Beşiktaş maçını da kazanarak dönecek olursa, devre arasına kadar ciddi bir ivme yakalar ve zor puan kaybeder diye düşünüyorum. Çünkü takım daha da güçlenecektir."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 7
  • 111 1 ay önce Şikayet Et
    Nesri fenerin forveti olamaz top kontrolu yok ayaklarina hakim olamayan birisi nasil fenerin forveti olabilir
    Cevapla
  • Cemal Yaltın 1 ay önce Şikayet Et
    El Nesrinin ekürüsü Filip Kostic. Soldan orta gelmezse zEl Nesri devre dışı kalıyor. Devre arası ekürüsü geri getirilmeli.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    osimhen ile neysri farkli adamlar, birisi golcü digeri canavar :))
    Cevapla
  • Yabancı 1 ay önce Şikayet Et
    Nesei GS de osimhen FB de olsaydı GS nin algı silahşörleri nesriyi yere göğe sızdırmaz girdiği 5 pozisyondan birini atan osimheni gömerdi.
    Cevapla
  • Levrekovisky 1 ay önce Şikayet Et
    En neşri sizindir. Hayrını görün. Oshimen bize yeter.
    Cevapla
  • önce vatan 1 ay önce Şikayet Et
    ne derseniz deyin ben bu adamın oynadığı oyunu beğenmiyorum banakeyif vermiyor ben para veriyorum kardeşim strese girmek istemiyorum artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle