Kerem Aktürkoğlu ligde susuyor! Avrupa'da konuşuyor: İşte takımına kazandırdığı para
Fenerbahçe'nin milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'da takımını sırtlıyor. 26 yaşındaki futbolcu, Avrupa Ligi'nde attığı gollerle takımına iki maçta 900 bin euro kazandırdı.
UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında Alman temsilcisi Stuttgart’ı konuk etti. Chobani Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 1-0 kazandı.
Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golü 34. dakikada penaltıdan Kerem Aktürkoğlu attı.
Bu sonucun ardından Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde puanını 6'ya yükseltirken Stuttgart, 3 puanda kaldı.

KANARYA AVRUPA'DA KEREM'LE UÇUYOR
Süper Lig'de henüz gol sevinci yaşayamayan ancak Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde galip geldiği Nice (2) ile Stuttgart (1) karşılaşmalarında attığı goller ile takımına 6 puan kazandıran Kerem Aktürkoğlu, takımının bu kulvarda attığı 4 golün de 3'üne imza attı.

900 BİN EURO KAZANDIRDI
Fenerbahçe ile toplam 8 karşılaşmaya çıkan Kerem, şimdiye kadar 3 gol 2 asistlik performans sergiledi. Milli futbolcu bu asistleri ise Süper Lig'de yaptı. Ayrıca Kerem, Avrupa Ligi'nde attığı 3 golle takımının sahadan galibiyetle ayrılmasını sağlarken Fenerbahçe'ye de para kazandırdı.
Sarı-lacivertli takım, UEFA'nın Avrupa Ligi'nin lig aşamasında galibiyet primi olarak belirlediği 450 bin euroyu kasasına koydu. Kadıköy'de Nice ve Stuttgart maçlarından galip ayrılan Fenerbahçe, böylece Kerem sayesinde iki maçtan toplamda 900 bin euroluk (43.912.422 TL) bir gelir elde etmiş oldu.
-
Hasan SAĞLAM 1 saat önce Şikayet EtKerem'e laf edenler insafınız kurusun. Adam ligde, Avrupa da, Milli takımda elinden geleni yapıyor, daha ne yapsın ?Beğen Toplam 3 beğeni
-
Fenerli 1 saat önce Şikayet EtBizim taraftar da hepsi mübarekler muhasebeci gibi yok giden para kalan şu kadar vay beeeBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etgalatasaraylıyım ama kerem'e sahip çıkmak lazım hırslı ve kabiliyetli bir oyuncuBeğen Toplam 1 beğeni
-
EŞREF 1 saat önce Şikayet EtBurası yine hasetçi dolmuş.Kıskanç ve ezik yorumlar. Buram buram Galatasaraylı bu yorumu yapanlar.Kendilerini çok açık ediyorlar.Beğen
-
Elvan 1 saat önce Şikayet EtPenaltı ile mi?Beğen